У Луцьку дітям атовців влаштують грандіозне свято

У Луцьку дітям атовців влаштують грандіозне свято
Масштабне свято для 400 дітей бійців АТО з Волині відбудеться в Луцьку.

Про це у Facebook повідомляє Руслан Теліпський.

Так, 1 червня до Міжнародного дня захисту дітей, з ініціативи волонтерського руху Мeцeнaти для солдата та ТРЦ ПортCity Lutsk в рамках спільного проекту «Мирне небо» відбудеться масштабне дійство для дітей, чиї батьки є учасниками та ветеранами АТО.

«Шановні батьки-АТОвці та родини Небесного Легіону, сердечно запрошуємо ваших дітей, віком від 6 до 16 років на 9:30 у «ПортCity» (вул. Сухомлинського, 1) на роледром! На малят та підлітків чекають різні забави, конкурси, подарунки, розіграші призів, майстер-класи, мультики, веселі старти, цікавий флешмоб, літературний квест, смачна піца, солодощі, дискотека, катання на роликах та багато іншого!» – йдеться в дописі.

Волонтер зазначає, що до ініціативи вже приєдналося чимало партнерів, спонсорів та друзів з діаспори: ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», Асоціація «Клівленд Майдан» (США), Україно-канадський проект «Любов-Love», Компанія «Тигрес», ГО «Volfest», Патрульна поліція м. Луцька, Арт-студія «Пятерня», Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Станиця Луцьк Пласт, «Кулька-Булька» Студія щастя, ТзОВ «Радивилівмолоко», виробник морозива «Лімо», ТМ «Кічкарівка», Дизайн-студія «Тенета».

Свято розраховане на 400 волинських дітей, віком від 6 до 16 років. «Мами, батьки (прохання прийти на свято у формі) можуть бути присутні в необмеженій кількості. Участь дітей – за попередньою реєстрацією у спеціально створеній групі: СВЯТКОВА ПРОГРАМА «ДІТИ НАШИХ ГЕРОЇВ»», – розповідає Теліпський.

«Є 2 види реєстрації: індивідуальний і груповий. Індивідуальний – вписуєте у коментарях власноруч ПІП бійця АТО, дитину/дітей бійця, вік кожного з дітей, місце проживання і контактний телефон; груповий – коли вписуєте не лише себе, а, як мінімум, 10 дітей різних батьків. Тоді можете присилати вашу групову реєстрацію безпосередньо мені», – додає він.

Організатори запрошують до співпраці всіх, хто хоче подарувати частинку свого тепла дітям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку дітям атовців влаштують грандіозне свято
24 травень, 2017, 14:14