За борг у 300 гривень волинянин стріляв у знайомого

За борг у 300 гривень волинянин стріляв у знайомого
У Ковелі хлопець стріляв у земляка з пневматичного пістолету за борг у 300 гривень.

Як повідомляє прес-служба волинської міліції, за медичною допомогою у центральну районну лікарню звернувся 24-річний мешканець Ковеля, у якого медики виявили поранення правого стегна.

З’ясувалося, що стріляв у потерпілого його 21-річний знайомий. Останній раніше позичив потерпілому гроші, які той не поспішав повертати.

Втомившись нагадувати про повернення боргу, хлопець вирішив розібратися з боржником по-справжньому. У вечірній час земляки зустрілись на одній із вулиць міста. Коли мова зайшла про борг, між ними виникла суперечка. Під час цього 21-річний ковельчанин дістав пневматичний пістолет і вистрелив знайомому в ногу.

Як виявилося згодом, пістолет не був навіть зареєстрований.

"Нині у справі відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань) Кримінального кодексу України", – розповів начальник слідчого відділу Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

"Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років", - додав слідчий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Долги надо отдавать, пусть пострадавший это запомнит. Пневматический пистолет не регистрируется в разрешительной системе.
Відповісти
Останні новини
За борг у 300 гривень волинянин стріляв у знайомого
20 листопад, 2012, 12:53