У Волиньраді не хочуть підтримати військових

У Волиньраді не хочуть підтримати військових
Бюджетна комісія Волинської облради не підтримала пропозицію ОДА про виділення 2,5 мільйона гривень на підтримку військових.

Про це повідомили у прес-службі облради.

ОДА пропонувала спрямувати 2,5 мільйона гривень на додаткове всебічне забезпечення підрозділів та окремих військовослужбовців, у тому числі для виконання завдань у зоні АТО. Ці пропозиції викладені у проекті внесння змін до Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ), підрозділів правоохоронних органів, заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в області на 2016 — 2020 роки.

Попередньо цей проект рішення не підтримала бюджетна комісія. Депутати вважають, що центральна влада додала навантажень на обласний бюджет, припинивши фінансувати ветеринарну медицину, Ковельську залізничну лікарню, профтехосвіту та ФСТ. Між тим, військовий бюджет країни постійно зростає.

Разом з тим, депутати заявляють, що у випадку значних перевиконань обласного бюджету не заперечуватимуть проти асигнувань для військових потреб. Для вирішення конкретних проблем, які викладені у проекті змін до регіональної «військової» програми, пропонується залучити кошти міського бюджету Володимира-Волинського та видатки з державної казни. Апарату облради рекомендовано підготувати відповідний проект звернення, який розглядатиметься на наступній сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нащо воно палці в австії війни немая
Відповісти
А Ви, волиняни, і надалі віддавайте своі голоси за цих"патріотів" - безпринципних, продажних холуів у шайці швейцарського пана
Відповісти