Малюк проколов ногу використаним шприцом, який валявся у дитсадку

Малюк проколов ногу використаним шприцом, який валявся у дитсадку
У нововолинському дитсадку хлопчик проколов ногу використаним шприцом.

Про це пише Буг.

Під час сесії Нововолинської міськради депутат Віктор Ромашевський звернувся з запитом створити тимчасову комісію. «У дитсадку дитина вкололася шприцом. Від імені колективу дошкільного навчального закладу є звернення із проханням вжити заходів з метою запобігання таких випадків у майбутньому», – відзначив Віктор Ромашевський.

Він розповів, що це проблема не одного садочка у Нововолинську. На території дошкільних закладів дуже часто у пізній час збираються люди, які смітять.

«Дійсно треба розібратись. Я би на місці завідувачки на годину змістив би робочий час прибиральниці або двірника, щоби вони прийшли раніше дітей і все це зібрали. Бо не вірю, що наші правоохоронці при тій ситуації, що не можуть набрати штат, наведуть порядок. Є ще охоронці, але той охоронець отримує зарплату як пенсію, і закривається, щоб його ніхто не чіпав й сидить у приміщенні», – відзначив міський голова Віктор Сапожніков.

Однак прибиральниці, каже Віктор Ромашевський, не встигають вичищати територію від шприців, а тепер у високій траві їх все важче знайти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Малюк проколов ногу використаним шприцом, який валявся у дитсадку
25 травень, 2017, 04:02