Волинські книги шрифтом Брайля були на виставці в Києві

Волинські книги шрифтом Брайля  були на виставці в Києві
У Києві на "Книжковому Арсеналі 2017" були представлені книги шрифтом Брайля.

Braille Studio разом з партнерами презентували унікальні продукти – інклюзивну книгу про шрифт Брайля та історію його створення, таємниці тактильного друку, - Braillebook, неспеціалізовану газету для незрячих людей.

Крім книг, відвідувачі отримали змогу більше дізнатися про особливості друку шрифтом Брайля, спробувати самостійно написати перші слова цим рельєфно-крапковим шрифтом на спеціальних листівочках, ознайомитися з тактильними матеріалами, а також підтримати функціонування волонтерської ініціативи Braille Studio, придбавши путівник Україною «Україна для Вас».

Довідка.
Braille Studio – це ініціатива, спрямована на забезпечення доступу до інформації людей з порушеннями зору через створення студії друку шрифтом Брайля із центрами у Києві та Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк місто Брайля та поліцаїв на аваріях.
Ви ще що бачите на очі, а де культуранаука чим я можу гордитися ?
Відповісти
Чим ви можете гордитись? Вмінням поважати людей з обмеженими можливостями. Бо в статті прямо написано "це ініціатива, спрямована на забезпечення доступу до інформації людей з порушеннями зору". Іншими словами це реалізація права даної категорії людей, таких же як Ви громадян. Але якщо все таки у Вас з повагою до інших туго, тоді і дійсно гордитись Вам дійсно немає чим, та і не буде мабуть ніколи.
Відповісти