В онкодиспансері хочуть збудувати спецаптеку

В онкодиспансері хочуть збудувати спецаптеку
ТОВ «Волиньфарм» має намір збудувати в обласному онкодиспансері спеціалізовану аптеку: для цього фармацевти просять ділянку площею приблизно 100 метрів квадратних на території медзакладу.

Про це йшлося 20 листопада під час засідання майнової комісії обласної ради, повідомляють Волинські Новини.

Зі слів директора «Волиньфарм» Станіслава Шейка, нині аптечні пункти в лікувальних закладах регіону займають площу 18 метрів квадратних. Однак, на його думку, в деяких лікарнях варто облаштувати аптеки більші за площею, які б відповідали потребам пацієнтів цих закладів.

Для прикладу він розповів, що такий торговий об'єкт вже функціонує в Луцькому пологовому будинку. «Там значно розширено асортимент товару. Наприклад, для новонароджених», – зауважив Шейко.

Тож, він звернувся до депутатів з проханням погодити виділення земельної ділянки 90-100 метрів квадратних на території обласного онкодиспансеру, щоб звести таку спеціалізовану аптеку.

«Ми плануємо зробити в онкодиспансері добудову, щоб не розміщати аптеку в приміщеннях, призначених для лікування. Наша добудова аптеки передбачає збільшення фойє, покращення фасаду», – зазначив Шейко.

Члени комісії підтримали його пропозицію, а остаточне рішення щодо прохання «Волиньфарму» депутати облради приймуть під час чергової сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.