П’яний лучанин, який вчинив аварію, тицяв поліції хабар

П’яний лучанин, який вчинив аварію, тицяв поліції хабар
Нетверезий порушник, який вчинив аварію на проспекті Соборності в Луцьку, пропонував хабар патрульним.

Наразі за фактом спроби дачі неправомірної вигоди правоохоронцям триває перевірка, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Зокрема сьогодні, 25 травня, вночі, близько 1 години, екіпаж виявив ДТП на проспекті Соборності: водій Fiat не впорався з керуванням та в’їхав в огорожу, що розділяє смуги руху. Чоловік не надав документів на автомобіль, до того ж – мав ознаки алкогольного сп’яніння. У салоні патрульні виявили пляшку алкоголю, яка була розпакована.

Тож інспектори почали оформляти на порушника відповідні матеріали, а саме: 3 протоколи (за керування нетверезим, вчинення ДТП, пошкодження дорожніх споруд) та 1 постанову (за керування без документів).

Під час процедури складання матеріалів 31-річний водій сів до службового автомобіля та простягнув одному з інспекторів гроші – іноземну валюту. Патрульний відмовився і попередив про кримінальну відповідальність за правопорушення.

Про випадок повідомили управління внутрішньої безпеки та слідчо-оперативну групу. Написано відповідні рапорти, триває перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
П’яний лучанин, який вчинив аварію, тицяв поліції хабар
25 травень, 2017, 12:18