Через неякісні послуги волинським перевізникам загрожують «санкції»

Через неякісні послуги волинським перевізникам загрожують «санкції»
Нововолинська влада може запровадити своєрідні «санкції» стосовно перевізників, які працюють на маршруті № 13. Мова про надання неякісних послуг.

Про це пише Буг.

Сільський голова Благодатного Олександр Топорівський поскаржився на неякісне надання послуг перевізниками, котрі обслуговують маршрут №13.

«Люди стоять під дощем, при морозі в мінус двадцять, запізнюються на роботу. В них є у кожного свої справи. Вони платять не тільки за те, щоб доїхати до міста Нововолинська, а й щоб доїхати вчасно. Крім того, виконком міської ради прийняв рішення про підвищення тарифу з 4 до 5-ти гривень. Після цього підвищення, на жаль, ситуація не змінилася. Тому я вважаю, що перевізники на сьогодні повинні дотримуватися вимог договорів, які укладені з виконкомом міської ради, санітарних норм і графіку руху», - заявив він.

Через це мер Нововолинська Віктор Сапожніков вирішив впровадити «санкції» до підприємців. Мова йде про скорочення графіку відправок одиниць громадського транспорту.

Щоправда, поки це лише пропозиція міського голови, як і щодо співфінансування перевезень Нововолинською міською радою та селищною радою Благодатного.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це починання необхідно впровадити до всіх перевізників області...інакше покращення не буде скільки ціни не підніматимуть.
Відповісти
Останні новини
Через неякісні послуги волинським перевізникам загрожують «санкції»
25 травень, 2017, 18:17