Міністр призначив нового начальника волинської міліції

Міністр призначив нового начальника волинської міліції
Новим начальником управління МВС України у Волинській області став Олександр Терещук (на фото), який до цього працював начальником Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Про це повідомили 20 листопада в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України.

«Міністром внутрішніх справ України Віталієм Захарченком підписано ряд наказів про кадрові призначення в територіальних підрозділах внутрішніх справ», - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

«Полковника міліції Терещука Олександра Дмитровича призначено начальником Управління МВС України у Волинській області, увільнивши його з посади начальника Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків», - повідомляють у міністерстві.

Разом з тим про долю Богдана Щура, який до цього був начальником волинської міліції, у прес-службі міністерства не повідомляють.

Разом з новим начальником Управління МВС Волині, міністр змінив обласних керівників міліції у Житомирській, Івано-Франківській, Закарпатській, Вінницькій, Чернівецькій областях, а також у містах Севастополі і Києві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Темная личность. Сколько можно этих варягов к нам присылать? Своих ментов хватает. От своих хоть знаешь чего ждать. А от присланных ждешь только закручивания гаек.
Відповісти
новий заставить зняти вашу картинку:)
Відповісти
Щур завів практику на сайті УМВС Волинської області не показувати фото головних міліцейських злодіїв - міліцейських керівників, подібне коїться лише на сайті волинської міліції, в жодній іншій області України міліцейські керівники своїх фото від людей не ховають. Страшно, якщо новий начальник УМВС Волинської області накаже на сайті УМВС Волинської області виставити фото міліцейських керівників, всі впізнають в мордяці окремих волинських міліцейських керівників: ПЕДОФІЛІВ, САДИСТІВ, ГРАБІЖНИКІВ і ....
Відповісти
Терещук - не просто темна особа. Він до 16 січня 2008 року очолював Печерський райвідділ міліції в м. Києві.А в ніч з 16 на 17 січня 2008 року був убитий мій син - оперуповноважений того ж райвідділу своїми ж колегами. Та Терещук і керівництво райвідділу оголосило мого сина самогубцем. А вже 17 січня 2008 року Терещук зайняв посаду заступника начальника УВС в м. Києві. З приходом до влади Януковича Терещук очолив Голосіївський райвідділ міліції м. Києва. Як він кришував наркобізнес у Голосіївському районі навіть було показано в передачі "Гроші" на телеканалі "1+1" за 6 вересня 2011 року. І видно, що добре кришував, бо вже в цьому році Терещук очолює при МВС України Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. А щодо загибелі мого сина та розслідування можна прочитати на сайті koordinator UDPNI під Teg: дело Бабича.
Відповісти
Останні новини
Міністр призначив нового начальника волинської міліції
20 листопад, 2012, 15:20