У центрі Луцька 107 «квадратів» віддали за гривню

У центрі Луцька 107 «квадратів» віддали за гривню
Громадській організації в центрі Луцька дали приміщення площею приблизно 107 квадратних метрів з річною орендою 1 гривня.

Про це йшлося 20 листопада під час засідання постійної «майнової» комісії Луцької міської ради.

Як розповів голова «Волинської гільдії медоварів України» Володимир Дмитрук, підвальне приміщення площею 107 квадратних метрів на вулиці Богдана Хмельницького, 1 віддали в оренду громадській організації «Братство бджолярів землі Волинської Ройовий стан».

Приміщення було закинуте і захаращене. Члени організації розчистили його і виконали ремонт за власні кошти на суму приблизно 80 тисяч гривень. Тож тепер просять дати їм річну оренду в розмірі 1 гривню до 2015 року, коли закінчується термін дії оренди.

За словами Дмитрука, в тому приміщенні організація займається проведенням лекцій та семінарів про виробництво меду та супутніх медових продуктів. Там можуть виставлятися пасічники з усієї Волині. А в планах - зробити живу експозицію із вуликом і навіть музей бджолярства.

Відтак члени комісії підтримали рішення зробити оренду цього приміщення на Хмельницького, 1 в розмірі однієї гривні на рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
воно то хороша ідея, але як це вяжеться із фактично продажем там товарів бджільництва та отриманням прибутку?
то може мені під "виставку джинсів" дасте 100 кв.м. в центрі за 1 грн?
Відповісти
А Ви вкладіть гроші в приміщення! Проста математика: 80 000 грн.(які вкладені в приміщення) поділити на 36 ( 3 роки це якщо договір оренди до кінця 2015 р., а якщо до початку то відповідно на 24) і на 107 (площа примішення) = 20 грн. ( 31грн. - якщо оренда до початку 2015р.) - цілком непогана ціна оренди підвального приміщення, як з громадської організації. P.S. Сам займався орендою, як здавав(ю) так і знімав. І це цілком нормальні умови оренди.
Відповісти
ок, давайте приміщення за 1 грн на рік, я вкладу у приміщення 80000 грн на 3 роки.
Відповісти
Скільки "квадратів" цікавить і під що? З вас буде 80003 грн.
Відповісти
Круто хтось "кришує"їх.Це ж яка не є,але комерція!Чи вони благодійно роздають усім бажаючим медовушку?Дайте мені драмтеатр за 1 гривню!Буду там два рази на день проводити семінари,а поміж ними торгувати гіркою настоянкою.
Відповісти
без ющенка тут не обійшлося! а в 2015 році в м. ЛУЦЬКУ буде чемпіонат світу по бджільництві!
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька 107 «квадратів» віддали за гривню
20 листопад, 2012, 16:27