Шпига привітав учнів правознавчого ліцею з останнім дзвоником

Шпига привітав учнів правознавчого ліцею з останнім дзвоником
Очільник волинської поліції Петро Шпига взяв участь в урочистостях з нагоди завершення навчального року в Луцькому правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою, яким опікуються волинські поліцейські.

Петро Шпига зазначив, що для нього велика честь бути присутнім на урочистості в навчальному закладі, серед випускників якого багато охочих обрати професію, пов’язану з роботою в правоохоронних органах, – йдеться в повідомленні волинських правоохоронців.

«Користуючись нагодою хочу подякувати колективу навчального закладу за добре виховання та навчання дітей, а випускникам побажати щасливої дороги в доросле життя й усіляких успіхів у подальшому навчанні. У волинській поліції цінують співпрацю з ліцеєм і продовжуватимуть опікуватися його вихованцями», – зазначив Петро Шпига.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні та українських бійців, котрі загинули в боротьбі з російськими окупантами в зоні антитерористичної операції. До меморіальної дошки на честь випускника ліцею Дмитра Йовзика, котрий загинув в зоні проведення АТО, поклали букети живих квітів.

На урочистості відзначили найуспішніших вихованців ліцею. Петро Шпига вручив двом ліцеїстам перші їх погони. Зокрема, погони сержанта одержали десятикласники Олександр Шепєлєв і Максим Сорочук.

Традиційно завершилася урочистість святковим маршем ліцеїстів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.