Гроші на добудову перинатального центру попросять у Гройсмана

Гроші на добудову перинатального центру попросять у Гройсмана
Депутати Волиньради підтримали звернення до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, у якому просять виділити 35 мільйонів гривень на добудову перинатального центру в Луцьку та ще 57,7 мільйона - на обладнання.

Про це стало відомо під час сесії Волинської обласної ради 26 травня.

У зверненні йдеться, що виділення урядом цьогоріч із Державного фонду регіонального розвитку для Волині 19,4 мільйона гривень прискорить введення в експлуатацію цього надважливого для області об’єкту.

У документі відзначають, що й Волиньрада не стоїть осторонь питання, адже на перинатальний центр з обласного скарбниці виділили 40 мільйонів гривень, а загалом протягом 2016-2017 років – понад 50 мільйонів гривень.

«Та, для повноцінного забезпечення сучасним, високотехнологічним обладнанням та устаткуванням необхідно ще близько 57,7 млн грн, а для завершення будівельних робіт та введення в експлуатацію, орієнтовно, 35 млн гривень.
Просимо Вас посприяти у вирішенні питання дофінансування даного об’єкту для введення його в експлуатацію вже восени 2017 року», - йдеться у зверненні Волиньради до прем'єра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гроші на добудову перинатального центру попросять у Гройсмана
26 травень, 2017, 18:02