Квіти, грамоти і сльози: останній дзвоник у школі №17 Луцька

Квіти, грамоти і сльози: останній дзвоник у школі №17 Луцька
Для школи №17, що на вулиці Щусєва у Луцьку, позаду залишилися ще десятки списаних зошитів та сотні навчальних годин - на урочистій лінійці діти, батьки та вчителі проводжали навчальний рік та вітали випускників із початком нового етапу життя.

Заходи з нагоди свята останнього дзвоника відбулася 26 травня.

Ще задовго до початку лінійки тут вже метушилося чимало дітей із букетами, ледь не більшими за самих школярів: кожен виглядав улюбленого вчителя, аби вручити своє квіткове вшанування.

Площа перед школою майоріла вишиванками та вдоволеними усмішками дітей, у яких вже незабаром розпочнуться літні канікули.

Чи не найповажніше на лінійку крокували «головні» школярі – одинадцятикласники, для яких цей останній дзвоник дійсно останній. Тож за класним керівником вони пройшли коридором із вишитих рушників, який утворили мами, та вишикувалися посередині лінійки. Цьогоріч школа випускає 17-ох школярів.

Опісля вчителі взялися нагороджувати найздібніших дітей, які брали участь в олімпіадах, змаганнях та конкурсах. Таких дітей виявилося чимало, а вихід кожного із них супроводжували гучними оплесками. Не залишилися без подяк й батьки, які активно брали участь у шкільному житті.

На свято останнього дзвоника завітав депутат міської ради Петро Нестерук, який опікується школою – за його кошт тут харчуюють 15 дітей. Обранець громади зауважив, що знає про інцидент, коли зі школи викрали техніку. Тож у честь свята, аби трохи порадувати школярів та вчителів, він приготував для закладу подарунок. Нестерук подарував школі ноутбук. Випускникам же він побажав легкої дороги у життя.

Тож, після офіційної частини, випускники разом із найменшими вихованцями хореографічного гуртка виконали вальс. Опісля вони запросили до танцю й гостей свята та вчителів. Кульмінацією дійства став дзвінок – випускник ніс на плечі першокласницю Єву, а дівчинка головно видзвонювала у шкільний дзвоник, оголошуючи навчальний рік завершеним. Учнів запросили на виховні години та побажали добре відпочити за літо, а би з вересня з новими силами та наснагою взятися до навчання.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Квіти, грамоти і сльози: останній дзвоник у школі №17 Луцька
26 травень, 2017, 14:45