Журналісти «потролили» Сапожнікова з адвокатом

Журналісти «потролили» Сапожнікова з адвокатом
Нововолинські журналісти підготували іронічну відповідь на адвокатський запит Сергія Сафулька, який захищає інтереси мера Нововолинська Віктора Сапожнікова.

Про це пише Нововолинський інформаційний портал.

«Корупційна справа мера Нововолинська Віктора Сапожнікова набирає обертів. Зокрема нововолинські судді не хочуть брати участь у розгляді двох адміністративних проваджень міського голови, а сам Сапожніков дуже хоче уникнути відповідальності», - йдеться у повідомленні.

За інформацією видання, перед сесією міськради Сапожніков запросив до свого кабінету одного з адміністраторів порталу і вручив адвокатський запит.

Сапожнікова захищатиме один із найдорожчих адвокатів Волині Сергій Сафулько. Адвокат вирішив витребувати відеозапис із зі скандальної сесії міськради, під час якої, за даними правоохоронців, Віктор Сапожніков проголосував за питання щодо своєї зарплатні.

Тим часом у відповіді на запит журналісти запропонували скачати це відео з інтернету, оскільки копії записів не зберігають. «Але за умови, що Ви надасте пристрій для зберігання інформації – флеш-накопичувач – ми зможемо завантажити їх із відеохостингу youtube.com», - йдеться у відповіді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Журналісти «потролили» Сапожнікова з адвокатом
26 травень, 2017, 14:47