Останній дзвоник у ліцеї № 11 Ковеля

Останній дзвоник у ліцеї № 11 Ковеля
У загальноосвітніх навчальних закладах у Ковелі відзначили свято останнього дзвоника.

Урочистій події раділи як учні початкової школи, так і випускники, - повідомили у прес-службі Ковельської міськради.

На лінійку з нагоди завершення навчального року цьогоріч прийшло понад 9 тисяч місцевих школярів.

Аби привітати учнівський, батьківський та педагогічний колективи до НВК №11-ліцей завітала секретар міської ради Віра Федосюк. Вона висловила глибоку вдячність усім педагогам Ковеля. Школярам побажала добре відпочити, набратися яскравих, незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання та зачитала вітання від міського голови Олега Кіндера.

До дітей звернулася директор закладу Галина Сидорук: «Цей день є визначним у житті одинадцятикласників та святковим для решти наших вихованців. Ми з вами пройшли навчальний рік, який приніс багато перемог, здобутків та напрацювань. Впевнена, що не зупинимось на досягнутому».

Вона побажала випускникам цікавого та яскравого життя, щастя, подальших успіхів, а школярам, які поки що йдуть лише на відпочинок, змістовних літніх канікул. Сидорук подякувала за підтримку міській владі.

На знак пам’яті про колишнього випускника школи Олександра Абрамчука, який загинув в зоні антитерористичної операції, до його меморіальної дошки, що знаходиться на фасаді приміщення, поклали квіти.

Вітали випускників й наймолодші учні школи. Після цього слово взяли одинадцятикласники та подарували квіти улюбленим вчителям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.