У волинській ОТГ вже бунтують проти нової влади

У волинській ОТГ вже бунтують проти нової влади
У Любомльському районі відбулися вибори депутатів та голови Вишнівської об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Згідно з затвердженим перспективним планом розвитку територій, на карті області такої громади не мало бути. Однак реалії життя внесли свої корективи. І от відбулася перша сесія об’єднаної територіальної громади.

Із шести сільських рад, які обєдналися в територіальну громаду, на першу сесію у село Вишнів прибули майже всі новообрані депутати. Це, переважно, молоді люди. За святковим настроєм народні обранці із сільської глибинки приховували хвилювання. Адже саме у таких селах є чимало проблем, які їм доведеться вирішувати, відстоюючи інтереси людей.

Відкрила сесійне засідання голова виборчої комісії Оксана Сюмак. Вона озвучила офіційні результати виборів і вручила посвідчення 26 депутатам і голові ОТГ Віктору Сущику.

Прибули на сесію і представники районної влади та осередків політичних партій, аби привітати новобраних.

Після урочистої частини засідання депутати взялися до питань порядку денного. Серед них – обрання секретаря, реорганізація сільських рад, переведення сільських голів на посади виконуючих обов’язки старост. Саме коли розглядали останнє, до зали ввійшло з десяток жителів сіл Ладинь і Мосир. Вони заявили про недовіру керівнику громади Юрію Вітруку, який, згідно із законодавством, має виконувати обов’язки старости. Заспокоїти людей намагався голова територіальної громади Віктор Сущик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в організованому злочинному угрупуванню толку не буде!
Відповісти
переведення сільських голів на посади виконуючих обов’язки старост, а вибори де? Закон, як завернули під власний лад. Бандюгани!!!
Відповісти
Недовіру приїхали висловлювати невігласи, які програли вибори сільського голови у 2015 році. А наш голова багато зробив для наших сіл, він чесна і порядна людина.
Відповісти
Останні новини
Філарет дав орден Корсаку
27 травень, 2017, 09:41
У волинській ОТГ вже бунтують проти нової влади
27 травень, 2017, 08:00