До Палиці багато питань, - журналістка

До Палиці багато питань, - журналістка
Голова Волинської облради Ігор Палиця думає, що Луцьк – це «не Одеса, не Київ, не Швейцарія», і тут можна ігнорувати журналістів безкарно.

Про це у Facebook написала журналістка Аріна Крапка.

«Безперечно, можна багато дискутувати і шукати прогалини в законодавстві щодо важливості, неважливості, обов'язку чи права проводити прес-конференції, звітувати про свою роботу керівництвом облради. Звісно, відповідальності за ігнорування саме такої форми звітності обласної ради, керівництва облради нема. І визначається це як право, а не радше як обов'язок», - стверджує Аріна Крапка.

У її дописі йдеться: «Однак, якщо ми говоримо про відкритість, гласність роботи облради, неодноразові недопуски «Вартою порядку» журналістів та ігнорування доступом до інформації як у випадку з Юрієм Горбачем (облрада відмовилась надати інфу про відпустки, пропуски голови облради Ігоря Палиці), то логічно, що в журналістів, які непідконтрольні Палиці, багато питань. І найкращий спосіб його про все запитати - це під час прес-конференції».

Журналістка зазначає, що її прохання про коментарі в голови облради прес-службою ігнорувалися.

«Але я розумію, що це не прес-служба винна. Вона працює в таких умовах. Голова облради Ігор Палиця думає, «що це не Одеса, не Київ, не Швейцарія, а провінційний Луцьк, і тут можна ігнорувати журналістів безкарно. Можна. І він це буде робити успішно, доки не буде конструктивного опору. Це питання варто було вивести в публічну площину, але краще пізно, ніж ніколи», - написала Аріна Крапка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець журналістка.Швейцарський гастрабайтер в Україні-це вже навіть не смішно.Думайте волиняни,кого вибираєте і не продавайтесь за срібняки.
Відповісти
Які, бідаки, з вас журналісти? Проводити для таких прес-конференції, це марно гаяти час.
Відповісти