Реконструкцію Шляхетського будинку закінчать у 2012 році

Реконструкцію Шляхетського будинку закінчать у 2012 році
У цьому році в Луцьку закінчать реконструкцію Шляхетського будинку.

На відновлення цього будинку, Покровської церкви та будинку-музею Стравінського витратять майже вісім мільйонів гривень, повідомили в прес-службі облдержадміністрації.

Ці об’єкти – пам’ятки загальнодержавного значення. Їх відновлюють вперше в історії Волині. «Держава не просто на словах, а грішми почала піклуватися про реставрацію об’єктів, які мають національне значення. Фінансування реконструкції Шляхетського будинку відбувається згідно графіку. Сумнівів у тому, що цей об’єкт буде зроблений до кінця року у мене не виникає. В майбутньому сюди повернуть картинну галерею. Нам необхідно цінувати такі об’єкти та дякувати державі за кошти, що виділені на ці роботи», - сказав голова ОДА Борис Клімчук після відвідин Шляхетського будинку.

У свою чергу, генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха підтвердив, що будівельники здадуть цей об’єкт в експлуатацію вчасно.

«На реконструкцію Шляхетського будинку держава інвестувала близько трьох мільйонів гривень. На сьогодні фактично закінчені роботи з облаштування фасаду приміщення. Дещо складніше працювати всередині, адже специфіка об’єкта така, що в процесі демонтажу постійно виникають певні нові роботи, які не були передбачені проектувальниками. Тому нам доводиться приймати оперативні рішення на місці», - розповів він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що має значити фото під заголовком???? Помістіть вже краще фото будинку облдержадміністрації
Відповісти
Редакторе, не смішно. Чому б вам не змінити це фото на фото шляхетського будинку, про який йдеться у повідомленні? Це ж не професійно.
P. S. Я розумію, що не всі Ваші працівники знають, де це і що це, але все ж варто бути ретельними у підборі ілюстрацій.
Відповісти
Останні новини
Реконструкцію Шляхетського будинку закінчать у 2012 році
21 листопад, 2012, 10:05