Лучани невдоволені роботою системи «МАК»

Лучани невдоволені роботою системи «МАК»
У Луцьку місцеві мешканці в електронній петиції не задоволені роботою системи "МАК" від фірми "Візор" і вимагають відповідальності за неякісну роботу.

Таку петиція зареєстрував 29 травня Дуля Пилип Альфредович.

"Підприємство надає відверто неякісні послуги. Система МАК працює так, як їй заманеться, щодня перебої. Як наслідок - суцільні незручності для пасажирів, які користуються онлайн-сервісом зі смартфону чи ПК. Протягом останніх днів система не працювала ВЗАГАЛІ. Фірма "Візор", яка обслуговує систему, отримує за це кошти і немалі. Це - кошти лучан, платників податків. Пропоную або розірвати угоду за неякісне надання послуги, штрафувати "Візор", або не платити за ті дні, коли були перебої", - зазначає лучанин.

Нагадаємо, що протягом останніх кількох місяців система відстеження руху маршрутних автобусів у Луцьку «МАК» постійно працює з перебоями. Окрім того, навігатори, встановлені компанією «Візор» часто виходять із ладу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви всі завжди чимось не задоволенні, чому так ніхто за підвищення комунальних послуг не скаржиться, чому мало лучан звертають увагу на неприємний запах в центрі міста, на ГПЗ, Львівській тощо, який вже не один тиждень триває. А якісь збої системи то відразу помічаєте, так зробіть нову систему самі, якщо Вас не задовільняє система "МАК" в чому проблема?
Відповісти
На тому тижні програма навіть не завантажувалась, давало помилку. Зараз програма працює, але рух автобусів не відображає. За неякісну роботу програми, потрібно накладати солідні штрафи, тоді цей Візор буде думати про якість надяння послуг.
Відповісти
А чому люди мають платити за те що не працює? давайте хай місто платить мені, а я буду казати вибачте в мене тимчасові проблеми з обладнанням.
Відповісти
Забудьте про той МАК. Теж користувався ним, але через ці глюки видалив і найшов йому заміну. "CityBus Луцьк"
Відповісти
Послуги Візора завжди були не якісні. Тому й не дивно що ця прграма працює через раз....
Відповісти
Останні новини
Лучани невдоволені роботою системи «МАК»
29 травень, 2017, 11:14