Підрозділу патрульних у Нововолинську цього року не буде

Підрозділу патрульних у Нововолинську цього року не буде
Створення підрозділу патрульної поліції у Нововолинську на цей рік не заплановане.

Про це йдеться у відповіді заступника міністра внутрішніх справ Олексія Руденка на запит депутата Нововолинської міськради Володимира Шаповала, - повідомляє Буг.

Нагадаємо, 24 лютого під час сесії міськради Шаповал озвучив депутатський запит про створення у місті підрозділу патрульної поліції.

Поштовхом до цього стало загострення криміногенної ситуації у Нововолинську та селищі Благодатному. Якщо у Ковелі планується створення підрозділу чисельністю 170 осіб, основне завдання якого – забезпечення дотримання правопорядку, то позитивно було б поширити їх компетенції на прилеглі райони Нововолинська – Володимир-Волинський та Іваничівський райони, – йшлося у документі.

Депутат надіслав запит до МВС. Відповідь підписав заступник міністра. Він зазначив, що відкриття нових управлінь патрульної поліції та створення нових структурних підрозділів проводиться згідно з планом основних заходів Національної поліції України на відповідний рік.

Впродовж 2017 року передбачається створення нових підрозділів поліції в містах Сарни, Умань, Ковель, а в майбутньому планується подальше збільшення території обслуговування патрульної поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підрозділу патрульних у Нововолинську цього року не буде
29 травень, 2017, 15:22