Волинянин серед білого дня зі зброєю намагався пограбувати ломбард

Волинянин серед білого дня зі зброєю намагався пограбувати ломбард
У приміщення одного із ломбардів у Нововолинську зайшов невідомий чоловік і, погрожуючи працівниці закладу пістолетом, наказав віддати йому гроші.

Правопорушника затримали на місці скоєння злочину, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Посеред дня на бульварі Шевченка в Нововолинську в приміщення одного із ломбардів зайшов невідомий чоловік і, погрожуючи працівниці закладу пістолетом, наказав віддати йому 1 тисячу гривень. На спрацювання тривожної кнопки прибула група швидкого реагування охоронного підприємства, яка затримала зловмисника на місці злочину й повідомила про розбійний напад поліцію.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група встановили, що правопорушення вчинив 27-річний місцевий житель. Відомо, що раніше чоловіка не притягували до кримінальної відповідальності.

«Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі йому оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Зловмиснику за скоєння нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із погрозою застосування насильства загрожує позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин серед білого дня зі зброєю намагався пограбувати ломбард
29 травень, 2017, 16:33
У Луцьку Mazda збила пішохода
29 травень, 2017, 16:25