Рожищенці відгуляли Фестиваль сім’ї

Рожищенці відгуляли Фестиваль сім’ї
У Рожищі відбувся Фестиваль сім’ї, де рожищенські родини мали можливість активно відпочити, позмагатись і показати свої таланти.

Захід тривав 28 травня, – пише Район.Рожище.

Такий захід у Рожищі відбувається вже втретє. І цього разу площа Незалежності була всіяна сімейними парами з дітками. Діти розважалися безкоштовно, а батьки мали можливість поспілкуватися між собою: поділитися досвідом, як пережити сімейні негаразди разом і зберегти сім’ю.

Співорганізатор заходу Вадим Бандура під час відкриття наголосив, що цей фестиваль для людей, християн, що підтримують традиційні сімейні цінності. «Ми хочемо зміцнити і підвищити суспільну цінність таких понять, як сім'я, любов, заміжжя, вірність, материнство...», – зауважив пастор церкви ЄХБ.

У програмі свята були як дитячі розважальні блоки – батут, флорбол, корнхол, весела гра «Файні яйця», велетенські шашки, велетенська вежа (дженга), безкоштовний батут, малювання, станції для дівчат: заплітання волосся, укладка, презентації «життя в утробі» від Лайф-центру, так і спеціальні місця для подружжя і закоханих - згадай своє весілля, подружній діалог, сімейна фотозона та багато іншого цікавого та пізнавального.

Та особлива увага цього дня була прикута до конкурсу «Супер тато» за умовами якого найсуперовіші рожищенські чоловіки за допомогою мотузки мали протягнути 1500 кілограмове BMV на 30 метрову відстань.

Позмагатися між собою, а головне – показати дітям, що тато може все, зголосилося чимало рожищенців.

Здавалося, зрушити з місця автомобіль з чималенькою вагою – справа непосильна. Проте рожищенці впоралися із завданням за 25, 21, 20, 19 і… 17,13 секунди!

А найкращим серед кращих став Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук, який подолав відстань за 17,13 сек та посів почесне перше місце в конкурсі. На другому місті розташувався рожищанин Юрій Зенц, який автомобіль до фінішу дотягнув за 17,38 сек, а третє призове місце виборов Анатолій Резніков з результатом – 17,81 сек. Переможцям були вручені подарунки та сертифікати на смачну піцу в «Авеліно».

Не обійшлося цього разу і без улюбленої «Фотосушки». Переможцями у конкурсі сімейного фото серед учасників АТО стали сім’ї Сергія Волощука (І місце), Юрія Куденчука (ІІ місце) та Миколи Вірного (ІІІ місце). Гарні подарунки та гучні оплески – чудові нагороди для учасників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Рожищенці відгуляли Фестиваль сім’ї
30 травень, 2017, 03:04