Представили нового начальника волинської міліції. ФОТО

Представили нового начальника волинської міліції. ФОТО
Колективу управління внутрішніх справ у Волинській області представили їх нового керівника - Олександра Терещука (на фото) та провели старого – Богдана Щура.

Представляв 21 листопада головного міліціонера Волині начальник головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

Він повідомив, що новий голова МВС на Волині призначений на посаду з 17 листопада.

Олександр Терещук є полковником міліції, родом з Вінниччини, народився у 1964 році. Закінчив Київську вищу школу міліції, а свій трудовий шлях у лавах правоохоронців починав на посаді дільничного.

Трудова діяльність Терещука найбільше пов’язана з Києвом. До нового призначення він очолював Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України.

На представлені були присутні луцький міський голова Микола Романюк, голова волинської обласної ради Володимир Войтович, голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, прокурор області Андрій Парака та інші посадовці.

Колишньому начальнику волинської міліції Богданові Щуру Борис Клімчук подарував фотокопію ікони Хомської Богоматері, а також оберемок червоних троянд. Такий букет отримав і новий міліціонер, але з рук Фаринника.

«Міністром внутрішніх справ прийнято ряд кадрових рішень. Всі вони направлені на те, аби відреагувати на оперативну обстановку, яка складається у державі на певний час. Укріплюється одні регіони, керівники, які працювали ідуть на підвищення, або переміщаються, аби посилити окремі підрозділи чи напрямки роботи міністерства. Тому і у вашому регіоні сталися зміни», - пояснив начальник головного слідчого управління Василь Фаринник.

Він повідомив, що Щур призначений радником міністра внутрішніх справ і буде працювати в апараті міністерства у Києві, а потім визначиться, який напрямок роботи очолить надалі.

«Можливо десь я був жорсткий у деяких питаннях, але я радий цьому і сьогодні, спілкуючись з цивільними громадянами, жителями області, я чую, що міліція почала працювати для людей, для народу, що міліція бачить кожного громадянина. І якщо у них є проблеми, то вони можуть звертатися і працівники міліції їм допоможуть», - зазначив Щур.

Терещук зазначив, що хоче довести волинянам - міліція в регіоні є і вона працює. Одним із основних своїх завдань новий очільник вважає налагодження роботи міліції в умовах нового Кримінально-процесуального кодексу. У свою чергу Борис Клімчук високо оцінив роботу міліції, оскільки останнім часом скарг, повідомлень у пресі про неправомірні дії міліції було зафіксовано мінімально.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Из Фаринника мог бы хороший актер получиться, а поличился мент.
Відповісти
ці пики кончені
Відповісти
Останні новини
Представили нового начальника волинської міліції. ФОТО
21 листопад, 2012, 13:30