Звільнять вчительку, яка переводила дітей через дорогу поза «зеброю»

Звільнять вчительку, яка переводила дітей через дорогу поза «зеброю»
У Луцьку вчительку, яка неправильно переводила дітей через дорогу, звільнять з роботи.

Про це стало відомо 30 травня під час оперативної наради у Луцькій міській раді, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що деякі «горе-педагоги» - вчителі чи вихователі - переводили дітей через дорогу поза пішохідним переходом.

Він закликав керівника міського управління освіти Зіновію Лещенко провести розслідування та, якщо вдасться встановити особу педагога, негайно його звільнити, адже питання безпеки дітей найважливіше.

Окрім того, Григорій Пустовіт просив провести заняття щодо правил дорожнього руху та запровадити особисту відповідальність вчителів та вихователів за безпеку дітей. Він просив розібратися, з якого пришкільного табору йшли діти (зі слів Зіновії Лещенко, це можуть бути учні школи №15 або №5), та, не дивлячись на заслуги педагога, звільнити його, адже подібні речі неприпустимі і будуть жорстко каратися.

Своєю чергою, Зіновія Лещенко повідомила, що вчора направила лист у пришкільні заклади з вимогою неухильного дотримання правил дорожнього руху заради збереження життя та здоров’я дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А давайте вже і розстріляємо
Відповісти
А мені от цікаво, якщо є факти того, що лікарі беруть хабарі, в інфекційній табунами ходять таргани, то нікого звільняти не треба?????????????????????Пані, яка виклала це відео мабуть щаслива: авжеж, вона собі кавусю сьорбає, а жіночка без роботи лишилась. Супер
Відповісти
Той, хто надуває щоки, імітує роботу, не демонструє професійності. Його і звільнити!
Відповісти
Дорогий пане Григорій Олександрович, чому з Ви не звільняєте працівників ЛМР? Так, дійсно, видно, що діти йдуть не на пішохідному переході, але й дайте відповідь, де є розмітки ЯКІ ВИДНО на вулицях міста? Міська влада тільки робить вигляд, що щось робить! І просто розкрадає гроші! Я впевнений, що Ви були за кордоном, там навіть у глухому селі є розмітки на дорозі і немає суцільної смуги на прямій дорозі, а є переривиста з кожного будинку і огороду. Ви хотіли в політику, ось вона Вам, Ви її відчули і в 2014 і зараз, коли захопили владу, але Ви не показуєте прикладу для міста... Якщо ж і звільняти викладача, чи Волинське управління освіти проводило інструктаж під розпис, як потрібно переводити дітей через дорогу? Так, я став на захист викладача, так як злий на владу. Я також злий на викладача, так як вони повинні навчати правильному, але, міська влада, зверніть увагу в перше на себе, бо обличчя міста це ви, а потім НЕ БЕЗКАРНО наказуйте простих громадян!
Відповісти
Звільнити, це напевно жорстоко, а сувору догану і штраф, можна. Звісно, що добре закінчився, цей перехід. А могли би бути наслідки
Відповісти
Ну і звісно, наказати, хто займається розміткою на дорогах, адже там частково видно ту,, зебру,,
Відповісти
Цікаво ви порівняли, тарганів і дітей. Тобто, життя і здоров'я дітей не на першому місці, а на рівні з тарганами. До чого те що ви написали? Цікаво, як ви заговорили, якби сталася трагедія...
Відповісти
Пані яка виклала це відео зробила все вірно і вона не щасливо сьорбає кавусю, а таким чином звернула увагу всієї громадськості до життя та безпеки наших дітей, для того, щоб Вам педагогам очі відкрити на ваші ж помилки.
А не повинна була сидіти осторонь даної проблеми по принципу "моя хата скраю"
Відповісти
Як на мене, розмітка "зебри" в даному випадку не є правильною, оскільки вона напряму межує з основною трасою, що може спричинити додаткові фактори ризику (маневри транспортних засобів, що рухаються по основній дорозі, можливість затяшування повітряними потоками і т.д), - перехід повинен розміщуватися, приблизно в тому місці, де діти і переходили дорогу (за 5-10 метрів від самого перетину доріг).
Відповісти
Шановна громада, ви думаєте, що тут тільки помилка педагога? Ні, тут помилка системи, яка не навчає, не робить все можливе для відсутності такого! Так, ми знаємо, що потрібно переходити на зелений, но кожного дня я бачу, як по Соборності переходять люди на червоний із дітьми! Так, даному вихователю потрібно зробити зауваження, але не звільнення. Скільки ви звільнили працівників ЛМС чи Волинської за хабарі? Язик в ду*у засунете, якщо напишете відповідь. Займіться містом а не простою людиною, котра виживає як може і із за даного факту (да, моторошний)звільняти її. Якщо ВП не буде блокувати мої коменти, я озвучу чим потрібно займатися в місті.
Відповісти
Якщо вже звільняти, то всіх хто порушує закони і правила. А то лікаря - не можна, просту вчительку - треба. Зайдіть на ФБ пані яка виклала відео. Вона багата і точно має гарні знайомства. Там на обличчі все написано. То давайте вже в мам дітей забирати, які на червоний по дорозі йдуть???????????Або зразу розстрілювати тих водіїв, які не пропускають на переході?Вчителька повела дітей по БЕЗПЕЧНОМУ місцю, бо якби вивела на ту зебру яка посеред бурхливої траси намальована, то не факт, що якась дитина і справді б не попала б під колеса подібної пані з Порт Сіті.
Відповісти
Останні новини
Звільнять вчительку, яка переводила дітей через дорогу поза «зеброю»
30 травень, 2017, 09:31