У Києві розстріляли колишнього директора «Укрспирту», – ЗМІ

У Києві розстріляли колишнього директора «Укрспирту», – ЗМІ
Поліція Києва розшукує зловмисника, який у Дарницькому районі застрелив чоловіка. Вбивця зник із місця на автомобілі Audi червоного кольору.

Із посиланням на джерело у правоохоронних органах «Інтерфакс-Україна» повідомляє, що вбитим є колишній директор «Укрспирту», – пише 5 канал https://www.5.ua/kyiv/u-darnytskomu-raioni-stolytsi-rozstrilialy-cholovika-polotsiia-oholosyla-plan-perekhoplennia-146666.html

«О 8:16 у чергову частину надійшло повідомлення від перехожого, який розповів: на вулиці Михайла Гришка невідомий із автомобіля Audi зробив кілька пострілів у чоловіка і поїхав у напрямку проспекту Петра Григоренка. Попередньо встановлено, що потерпілий отримав смертельне вогнепальне поранення у спину», – розповіли подробиці у прес-службі.

Наразі на місці злочину працюють слідчо-оперативні групи Дарницького та Головного управлінь поліції. Пізніше поліція уточнила, що особу вбитого було встановлено – це киянин1968 року народження. Однак імені загиблого називати не стали. «При огляді тіла судмедексперт виявив чотири поранення. З місця події експерти вилучили гільзу калібру 9 мм. Правоохоронці опитують свідків та очевидців», – повідомили у прес-службі.

Водночас, як повідомляє Інтерфакс-Україна із посиланням на джерело у правоохоронних органах, вбили колишнього виконувача обов'язків директора ДП «Укрспирт» Віктора Панкова. Нині він займав пост радника чинного директора держпідприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві розстріляли колишнього директора «Укрспирту», – ЗМІ
30 травень, 2017, 10:46