Через новорічну різанину волинянин 5 років проведе у в’язниці

Через новорічну різанину волинянин 5 років проведе у в’язниці
На Волині засудили 38-річного чоловіка, який зарізав свою дружину. Зловмисник проведе за ґратами 5 років.

Про це пише Волинське агентство розслідувань.

Інцидент трапився 1 січня цього року близько 19:00 у селі Гаруша Турійського району. Під час сварки з дружиною чоловік вдарив її в груди господарським ножем. Від поранення жінка померла на місці події.

Усвідомивши скоєне, чоловік повідомив сусідів. У суді він визнав свою провину. Підсудиний розповів, що дружина зловживала спиртним і 1 січня, після тривалого застілля, він просив дружину покинути вживання спиртних напоїв. Це й стало причиною трагічної сварки.

Згодом судмедекспертиза встановила, що в крові жінки на момент смерті було 3,45% проміле, які свідчать про важкий стан алкогольної інтоксикації.

Це підтвердила і матір загиблої, яка розповіла в суду, що того дня її донька була п’яна. Також вона розповіла, що між її дочкою та обвинуваченим постійно виникали конфлікти через вживання алкогольних напоїв. Пенсіонерка переконана, що саме поведінка її дочки спровокувала обвинуваченого на вбивство. Теща просила суворо не карати зятя, так як в нього залишилося троє неповнолітніх дітей.

Діти підтвердили слова бабусі в суді і показали, що між їхніми батьками часто виникали сварки та бійки через зловживання спиртними напоями. Будучи в стані алкогольного сп’яніння, мама неодноразово провокувала батька до бійки і вела себе неадекватно.

Чоловік щиро розкаявся у скоєному. Таким чином, суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), призначивши покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через новорічну різанину волинянин 5 років проведе у в’язниці
30 травень, 2017, 12:14