Насіров хоче поїхати до США на лікування

 Насіров хоче поїхати до США на лікування
Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров попросив дозволити йому вилетіти у США у зв'язку з необхідністю лікування.

Зазначається, що Насіров попросив детективів НАБУ повернути йому закордонний паспорт, оскільки йому терміново необхідно виїхати з країни. Він надав слідству документи, які підтверджують, що він потребує лікування за кордоном,- пише Обозреватель.

Журналісти наголосили, що мають виписку з історії хвороби, але не розголошують її з етичних причин. Крім того, є копія запрошення з Національного інституту діабету США, де готові лікувати голову Державної фіскальної служба за рахунок американського держбюджету.

"Лікування фінансується з бюджету Департаменту охорони здоров'я США. Клініка хотіла б щорічно оглядати пацієнта з метою контролю за його станом протягом найближчих 5 років. Участь у дослідженні для пацієнта безкоштовна", - вказується в запрошенні.

Хірург Олександр Ларін, який робив операцію Насірову в Києві, підтвердив, що той дійсно потребує додаткової терапії.

"У нас відсутній один фармпрепарат, йод 123 - 122 йод є, а 123 немає. Є відповідні складнощі з виконання протоколу. Була запропонована клініка в Марселі, в Ізраїлі, у США. Ми направили звернення і виписки з історії хвороби з кодом оперативного втручання. і першими, хто дав добро і запрошення на це лікування - були США", - пояснив він.

Нагадаємо, що наприкінці квітня 2017 року Насірову зробили операцію в українському науково-практичному центрі ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, як Насіров допоміг спіймати спільників Януковича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.