Дороги, децентралізація та митниця: візит Гройсмана на Волинь

Дороги, децентралізація та митниця: візит Гройсмана на Волинь
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прибув на Волинь з робочим візитом для інспекції проектів, фінансованих «митними» коштами.

Робоча поїздка на ділянку дороги Луцьк - Львів відбулася у вівторок, 30 травня.

Нагадаємо, на Волині запровадили експеримент, за яким 50 відсотків суми перевиконання збору митних платежів спрямовують на реконструкцію та поточний ремонт автомобільних доріг. Програма поширюється на усі області України.

В 2017 році Волинська область отримала 199 мільйонів гривень, з них 76 мільйонів передбачили на ремонт автомобільної дороги Львів-Радехів-Луцьк, яку оглядав прем'єр.

Гройсману показали, куди витратили кошти від перевиконання, зокрема йдеться про верхні шари асфальтобетону, бар'єрну огорожу, освітлення, тротуари, дорожні знаки та інше.

До слова, до приїзду прем'єра на ділянці дороги працювала «Лабораторія». Так, дорожники зробили дірки та показали урядовцю товщину асфальтового покриття та товщину верхнього шару.

Окрім того, на ділянку дороги встановили «зважувальний пункт». Відтепер усі вантажні автомобілі, які рухаються трасою, заїжджатимуть на такі пункти. До слова, пункти встановили на усій протяжності траси.

Очільник уряду поспілкувався із головою обласної державної адміністрації Володимиром Гунчиком , не обділив увагою прем'єр і робочих. Поспілкувався також і з журналістами.

Гройсман розповів, що дуже важливим є те, що Волинь має перевиконання по митниці. Також додав, що всі заплановані кошти будуть направлені області на ремонт доріг, а також зазначив, що на наступний рік планують децентралізацію доріг через дорожній фонд, що значно збільшить фінансування.

Опісля, Гройсман полетів до Львівської області, щоб і там проінспектувати дороги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
>До слова, пункти встановили на усій протяжності траси.

насправді, тільки в 2х місцях - біля Гіркої Полонки і з другої сторони. На якій усій протяжності?
Відповісти
Круууутооо!!!! Вразилииии.
Сьогодні - 27 градусів тепмература. Їздив сьогодні через Колки - Красноволю - Тельці - Маюничі. Для обобливо обдарований, в Маюничах стоїть знак - Рух автомобілів понад 20 т - заборонений. І що ви думаєте - валять щебневози завантажені до "неможу", бють дорогу, везуть щебінь до Луцька. Місцями - складки асфальту уже полопали. І ці складки - в напрямку Луцька. В Ківецях на світловору - взагалі ЖАХ!!!. А Гройсман з Гунчиком дорогу дивиться. Та е тиждень тому особисто бачив Камаз навантажений лісом більше, ніж важить сама машина. Ледь їхав. Обігнати його було страшно, оскільки, одна із самопальних "ріг" для підвищення - лопнула, і ліс от-от вивалиться на ліву сторону автівки... Та на новій дороі уже прокатні виямки є. Ставити вагу - уже пізно!!! Дорогу знищено...
Відповісти
От цікаво, а яка справді мета візиту. Спочатку один прилітав, тепер інший приперся... Все ж ніби вже подерибанено.
Відповісти
Останні новини
Дороги, децентралізація та митниця: візит Гройсмана на Волинь
30 травень, 2017, 14:19