«БудуйТіло3»: оголосили переможців відбору

«БудуйТіло3»: оголосили переможців відбору
Стартував новий сезон рубрики «БудуйТіло3», в межах якої учасники ганятимуться за зменшенням надлишкової ваги та поліпшенням стану здоров'я.

Фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук взялися за «непосильне» завдання: зменшити вагу майже на половину. Крок за кроком «піддослідні» учасники працюватимуть над своїм тілом, харчуванням та досягатимуть зменшення «зайвих» кіло.

Організатори проекту змінили правила та відібрали учасниць за допомогою співбесіди. На сайті Інформаційного агентства ВолиньPost оголосили прийом заявок. До участі запрошували лише жінок з зайвою вагою.

Претенденток на участь у проекті було чимало, і під час зустрічі 28 травня в фітнес-центрі «MAXIMUS» тренеру Віталію Андрейчуку довелося «спітніти», адже обрати серед великої кількості потрібно лише двох.

Спілкування із претендентками відбувалося у формі співбесіди, де дівчата ділилися своїми історіями та розповідали про мотивацію участі у проекті.

До слова, вибір претенденток відбувався у готельно-ресторанному комплексі «Мелодія», де дівчата могли відчути домашню атмосферу та не нервуватися.

Після розмови із кожною дівчиною тренер Віталій Андрейчук довго обдумував, кого обрати, адже усі мають необхідні дані та мотивацію.

Врешті, він обрав 32-річну Катерину та 27-річну Богдану. Вага претенденток - 100 та 125 кілограмів відповідно.

Тренер пояснив свій вибір тим, що дівчатам доведеться скинути майже половину своєї ваги за досить короткий термін. Андрейчук зауважив, що, окрім фізичних даних, у цих дівчатах вражаючі історії життя, через що - потужна мотивація. На його думку, у таких вольових та сильних учасниць усе вдасться.

Отож, чекайте на шпальтах Інформаційного агентства ВолиньPost розповіді про перші заняття, емоції, «піт та сльози» у наймасштабнішому проекті «БудуйТіло3»: Найважчий Проект.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ПРОЕКТУ В FACEBOOK


Нагадаємо, що в першому сезоні під опікою персонального тренера Віталія Андрейчука свої тіла будували фотограф Павло Березюк та журналістка Василина Боруцька. Що з цього вийшло читайте тут.

У другому сезоні в руки тренера потрапили підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук і директор департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш. Якими були їхні результати читайте тут.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «БудуйТіло3»: старт нового сезону

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центр «MAXIMUS» - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для чого таке тіло потрібне, як у чоловіка на верхньому фото? Чи не є воно тягарем для нього? З ким він буде боротись: з левами, тиграми, бегемотами? Бог дав людині досить досконале анатомію і фізіологію, а решта усе - зайве. Це мішок цементу на шиї,який добровільно погодилися носити ці "гладіатори".
Відповісти
Останні новини
«БудуйТіло3»: оголосили переможців відбору
30 травень, 2017, 16:14