31 травня на Волині: гортаючи календар

31 травня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні відзначає день народження заступник директора департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації Володимир Селедець (на фото), голова луцької міської асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Луцьк» Анатолій Носалюк та колишній півзахисник луцької «Волині» Саша Стевіч.

Вітаємо його, а також іменинників цього дня – усіх, хто носить імена Олександра, Андрій, Денис, Клавдія, Юлія.

Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя та успіхів у всіх починаннях.

Всесвітній день блондинок, що святкується 31 травня, можна назвати самим світлим, в буквальному сенсі слова, святом. Блондинки — це світлі голови нашої сучасності. Незважаючи на існування безлічі стереотипів, пов'язаних з кмітливістю білявих дам, вони як і раніше залишаються найбільш бажаними для чоловіків. І при цьому блондинкам не позичати розуму і винахідливості, які дозволяють їм добиватися бажаного, не витрачаючи на це масу зусиль.



31 травня — це привід для кожного курця хоча би на один день відмовитися від сигарет, оскільки останній день травня — це Всесвітній день без тютюну. Ініціативу щодо проведення заходів та акцій, пов'язаних з відмовою від куріння, проявила Всесвітня організація охорони здоров'я. Перший такий день пройшов в 1988 році з метою звернення уваги людей на ту шкоду, яку завдає людському здоров'ю куріння.



У цей день 2004 року відбулося офіційне представлення єпископа Луцького і Волинського Михаїла, зараз митрополита, Патріархом Філаретом.

Це сталося під час святкування храмового свята кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
31 травня на Волині: гортаючи календар
31 травень, 2017, 00:00