На Волині в аварії постраждала 3-річна дитина

На Волині в аварії постраждала 3-річна дитина
У Маневицькому районі в ДТП постраждала дитина.

На автодорозі поблизу селища Маневичі учора, 29 травня, автомобіль Mersedes-Benz наїхав на 3-річного пішохода, - інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Пригода сталася близько опівдні на автодорозі, сполученням Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів, поблизу райцентру Маневичі. Автомобіль Mersedes-Benz під керуванням 44-річного жителя Маневицького району допустив наїзд на 3-річного пішохода.

Дитину госпіталізували в реанімацію місцевої райлікарні. У постраждалого медики діагностували, зокрема, переломи лівої гомілки та обох кісток правої плечової кістки.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Санкція статті, зокрема, передбачає штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис грн., або обмеження волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стаття не зовсім правдива, дитині не 3 а 13 років, 8-й клас. Діти йшли на шкільну екскурсію (кому вони потрібні?). Дитина випадково вискочила на дорогу, ніхто не встиг зреагувати. Дитині бажаю швидко і нормально вилікуватись і відновитись!!! Біда для батьків, вчителів, водію. Редакції перевірити інформацію і відредагувати статтю.
Відповісти
Останні новини
Неподалік Луцька – пожежа
30 травень, 2017, 17:56
На Волині в аварії постраждала 3-річна дитина
30 травень, 2017, 17:21