Стильний Луцьк: Анастасія Крамер

Стильний Луцьк: Анастасія Крамер
Анастасія Крамер, 17 років, блогер

Досить популярним серед почтаківців фешн-індустрії є наявність особистого блогу. Наша героїня нещодавно на YouTube каналі завела свій відеоблог про моду та стиль, який уже користується популярністю.

Ексцентрична та стильна, емоційна юна модель з неймовірно гарними губами та тілом, Анастасія Крамер захоплює своєю претензійністю та особливістю.

Анастасія - творча особистість, цікавиться мистецтвом та полюбляє усе, що пов'язано із модою. Має досвід участі в професійних фотозйомках та дефіле на подіумі.

Героїня рубрики надає перевагу ексклюзивним речам від українських дизайнерів, бо вважає, що потрібно розвивати саме українську фешн-індустрію.

«Мода завжди була цікавою для мене. Я завжди маю свій погляд на стиль та красу. Зовсім нещодавно розпочала вести свій fashion- блог на YouTube, аби ділитися з людьми думками, розповідати про бренди та речі, які я одягаю», - ділиться Анастасія.

На думку Анастасії, панянки повинні завжди бути в пошуках власного стилю та «не вестися» мас-маркетову рекламу тисячних тиражів одягу. Дівчина пропонує якісну заміну таким речам - ліпше одна дизайнерська сукня, ніж тисячі однакових із мас-маркету.

Поради від Анастасії:

Подивитися:
«Диявол носить Prada»
Послухати: Kanye West – «Wolves»
Посмакувати: пательню
Почитати: «Уна і Селінджер» Ф.Багбедер

Відеоблог від героїні рубрики:


«Білий шик»

Легкі сукні дуже актуальні в будь-яку пору року, тому їх так полюбляють дівчата. Різні крої, тканини та кольори - панянки мають можливість обрати те, що їм пасує.

До слова, в 2017-му році актуальною є асиметрія, і вона присутня в образі нашої Анастасії.

Героїня вирішила «розбавити» легку білосніжну сукню яскравими синіми босоніжками та вінком.



«Стильні кюлоти»

Кюлоти, як загалом і всі брюки, спочатку були деталлю чоловічого гардеробу. Широкі та короткі штани, що застібалися під коліном, носили тільки аристократи Франції. На початку XX століття жінки вирішили, що гріх таким штанам пропадати, оскільки чоловіки перестали їх носити. Коко Шанель першою запропонувала дівчатам носити брюки, а італійський модельєр Еліза Скіапареллі у своїй колекції 1931 презентувала спідницю-штани або кюлоти.

В 2017 році розпочався новий бум на таке вбрання, і модниці поєднують такі штанці з різноманітним взуттям та верхом.


«Зваблива асиметрія»

Композиційне рішення дизайнерів повернути асиметрію в модні тенденції - досить передбачувана, адже напрями стильного вбрання мають властивість повертатися із минулого.

Білі широкі брюки завжди візуально роблять дівчину вищою, а якщо додати до образу підбори - отримаємо вишуканий та стильний образ.


Оцінювати образи Анастасії взялася художниця, ілюстраторка та стилістка Анастасія Горобець.

«У першому образі подобається сукня. Вона додає дівчині легкої сексуальності і разом з тим недоступності. Можливо, героїні слід подумати над аксесуарами або взагалі без них.

У другому образі дуже до вподоби взуття. Модель Stan Smith від Аdidas завжди влучно пасує до будь-якого образу. Одяг дівчина намагалася підібрати в подібних тонах, що в загальному добре пасує одне одному. Варта уваги сумка дівчини. Цікавий дизайн та приємний колір привертає увагу.

Третій образ дівчини дуже ніжний та легкий. Комплект вартий оплесків, адже у ньому вдало підібрано кольори, цікава простота форм, не зловживання деталями. Родзинкою образу є топ нестандартного крою, косий зріз візуально робить дівчину вищою, а також додає образу повітряності та легкості. Дівчині можна поекспериментувати із зачіскою до цього образу, можливо, підібрати волосся».

СТЕЖТЕ ЗА ГРУПОЮ СТИЛЬНОГО ЛУЦЬКА В FACEBOOK


ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наша героїня нещодавно на YouTube каналі завела свій відеоблог про моду та стиль, який уже користується популярністю.

І аж 10 підписників))))
Відповісти
Все б нічого, але потерті коліна)))) * підморгуючий смайл*
Відповісти
був би в всіх тато колишній депутат верховної ради то може б і вдягалися від дизайнерів
блоги вона знімає про моду на крадені гроші, в людей на хліб грошей немає, не те шо на "сукні від дизайнерів"
Відповісти
Як же дратує цей перехід на російську мову людини,яка все життя української говорила і в україномовному середовищі знаходиться.Ганьба за цю меншовартість
Відповісти
все ж російську бажано трохи підівчити, я вже не кажу про нас полішуцький акцент, його так просто не виведеш, а от вивчити як правильно ставити наголоси в словах "уменьшить" і "в целом" не так вже і важко, тоді можна буде і під "столічну чіку" закосити :)
Відповісти
Як на мене,звичайна дівчина. АБСОЛЮТНО нічого унікального та супер модного.А чого варте це біле намисто.......
Відповісти
Боженько, які ви всі убогі, коментатори)) яка різниця якою мовою вона розмовляє? чи хто в неї тато? Вона молодець. Спробуйте зняти таке відео. Ви ж в житті не зробите нічого крім того що сидіти тихенько і анонімно всіх критикувати))
Відповісти
Дівчина дость гарна, присутня природня краса..але.... Рибка, нащо ж так губки випячувати? Ти й так красива...Не роби так.
Відповісти

хайТ лайтер? wrealy?!
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк: Анастасія Крамер
01 червень, 2017, 12:00