Аварія в Луцьку: дівчина в навушниках вискочила на дорогу

Аварія в Луцьку: дівчина в навушниках вискочила на дорогу
На пішохідному переході легковик збив 17-ти річну дівчину. Постраждалу забрала карета швидкої допомоги, а очевидці розповідають, що ДТП трапилася через необережність дівчини.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 9:00 1 червня на вулиці Огієнка в Луцьку, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Очевидці розповідають, що постраждала виходила з вулиці 8 Березня. «Я стояла з іншої сторони пішохідного переходу й бачила, як дівчинка різко вибігла на дорогу», – розповідає лучанка.

Вискочивши на проїжджу частину, вона потрапила під колега легковика Audi A6 на литовських номерах, який рухався в бік меморіалу «Вічна Слава».

Водій каже, що дуже стурбований і готовий допомагати постраждалій.

«Мені дуже прикро, що таке виникло, я готовий їй допомогти з лікуванням. Дуже хвилююся за дівчинку, не знаю, в якому вона стані, але бачив, що рука дуже травмованою була. Вона неочікувано вибігла на дорогу. Коли я їхав, то бачив, що вона стояла на пішохідному, але не переходила, була в навушниках і раптом різко вийшла перед самою вже автівкою. Я засигналив, але уникнути наїзду не вдалося», – розповів водій легковика.

Сімнадцятирічну дівчину швидка доставила в обласне дитяче територіальне медичне об’єднання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Задрали ці телефоно-залежні люди!!!
Відповісти
Колеса,а не колега
Відповісти
яку відповілальність несуть пішоходи за створення аврійної ситуації ?
Відповісти
-"...Коли я їхав, то бачив, що вона стояла на пішохідному, але не переходила..."Як можна видреагувати на таки слова водия?Можливо треба передбачати,що особа яка стоить на переходи намирена на 95% перейти дорогу.Чому акцент на те що вона в навушниках?А не акцент на те що вона молода та життерадисна.Мабудь в А6 також грала музика.Бидна дитина.
Відповісти
Останні новини
Аварія в Луцьку: дівчина в навушниках вискочила на дорогу
01 червень, 2017, 10:44