На Волині дітям-сиротам вручили подарунки

На Волині дітям-сиротам вручили подарунки
У Шацькому районі благодійники вручили дітям допомогу.

Подарунки надали дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування та дітям, сім'ї яких опинилися в складних життєвих обставинах, - пише Район.Шацьк.

Саме цим категоріям дітей депутати Шацької об’єднаної територіальної громади Світлана Гошовська та Тетяна Терета спільно з громадською організацією «Квітка Полісся», яка працює за підтримки благодійного фонду «Дізар» Петра Нестерука до Дня захисту дітей вручили подарунки.

Для сімей, де виховуються діти таких категорій, були придбані чималі продуктові набори (крупи, макарони, борошно, олія, томатна паста), а для дітей – шоколад та коробки з печивом, круасанами, тістечками.

Спочатку депутати відвідали Галину Кузьменко, яка разом із трьома малолітніми дітьми, матір'ю та сестрою проживає в селі Смоляри-Світязькі. Родина мешкає у старенькому будинку, з обдертими стінами та підгнилою підлогою. Галина зараз працювати не може, бо доглядає кількамісячне немовля, тож продукти харчування будуть підтримкою для сім'ї хоч на деякий час. А діти, звичайно, чи не найбільше раділи солодощам.

Разом із представником ГО «Квітка Полісся» в Шацькому районі Олександром Статкевичем депутати відвідали родину Сиротюків, яка опинилася в складних життєвих обставинах та в якій виховується 12-річна Дарина (дівчинки, на жаль, вдома не застали). Їм також були вручені продукти харчування, а для дитини залишили солодощі.

Раділи подарункам, допомозі та увазі сім'ї з Шацька: Надія та Василь Терета, на вихованні яких - 14-річний внук (він є напівсиротою, а маму позбавили батьківських прав); Надія Мохнюк, яка разом із чоловіком виховують трьох дітей, позбавлених батьківського піклування (одна з них – вже повнолітня дитина); Світлана Фортуянова з донькою Софією (мама потребує дороговартісних ліків, і через хворобу не може знайти роботу), а також родина Гридяєвих, які виховують хвору на рак внучку Вікторію (дівчинці 7 років), тож усі кошти родини йдуть на лікування.

«Звісно, це найменше, чим можна допомогти таким діткам та їхнім родинам. Але благодійність у житті таких сімей, а особливо дітей, має бути. Так, ми не зможемо змінити умов, в яких вони проживають, але дати дітям хоча б кількахвилинну радість від отриманих подарунків ми зобов’язані. Хотілося б, щоб таких людей було більше,» - говорять благодійники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині дітям-сиротам вручили подарунки
01 червень, 2017, 11:32