На Волині роми обіркали хату, поки господиня була на городі

На Волині роми обіркали хату, поки господиня була на городі
1 тисячу 680 гривень викрали чоловіки ромської національності з хати 78-річної мешканки села Березолуки Рожищенського району.

Подія трапилася 31 травня, – повідомляє Район.Рожище.

Так, у середу, 31 травня, в райвідділок звернулася мешканка Березолук Катерина Бондарук та повідомила, що з 13 по 14 годину цього ж дня з її помешкання зникли гроші та документи. Слідство встановило, що доки старша жінка поралася на городі, невідомі особи пошкодили замок на вхідних дверях та проникли в будинок і вкрали її заощадження.

Наразі правоохоронці встановили, що цього дня в селі «господарювали» чоловіки ромської національності, які нібито скуповували подушки з пір'ям. Бачили їх і поблизу господарства Катеринюк. Ймовірні злочинці пересувалися на автомобілі «Жигулі» бежевого кольору.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України. (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Співробітники Рожищенського відділу поліції вкотре звертаються до одиноких мешканців району, пенсіонерів з проханням не впускати у хату незнайомих людей. У разі потреби телефонувати на номер 102.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині роми обіркали хату, поки господиня була на городі
01 червень, 2017, 14:07