Це помста колишнього працівника, - директор компанії про скандал у обласній дитячій лікарні

Це помста колишнього працівника, - директор компанії про скандал у обласній дитячій лікарні
Генеральний директор ТОВ «Гемо Луцьк» Роман Каліщук переконаний, що головний лікар обласної дитячої лікарні намагається вижити підприємство з медзакладу та очорнити його репутацію.

Про це Роман Каліщук розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, 1 червня головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенко затримав у закладі представника підприємства «Гемо Луцьк». Жінка нібито при собі мала конверти з грошима, які в якості «відкатів» планувала передати медикам. А ті за таку винагороду начебто навмисно направляють пацієнтів на обстеження саме до цього підприємства.

Натомість на «Гемо Луцьк» категорично заперечують звинувачення і пояснюють – Сергій Ляшенко давно «має зуб на них».

Роман Каліщук
розповідає, що свого часу Сергій Ляшенко працював лікарем-рентгенологом у «Гемо Луцьк», а звільнили його наприкінці 2015 року за крадіжку.

«Разом з лаборантом, яка до речі, зараз працює головною медичною сестрою, вони звітувались про одну кількість обстежень на томографі, а насправді проводили їх значно більше. В томографі є електронна система, яка все це фіксує, тому невдовзі все стало очевидним. А ще нам відомі факти завищення ціни на послуги Сергієм Ляшенком. Таким чином він «заробив» близько 70 тисяч гривень», - розповідає керівник «Гемо Луцьк».

Роман Каліщук каже, що тоді на підприємстві вирішили не заявляти до правоохоронних органів, мовляв хотіли розійтись мирно. Однак, схоже, тепер колишній співробітник, який нещодавно став головним лікарем обласної дитячої лікарні, вирішив помститись.

Так, кілька місяців поспіль підприємство отримувало листи з вимогою залишити приміщення, хоча договір на його оренду чинний і оплата здійснюється.

«Півроку тому вони так само очорняли аптеку, яка працювала в приміщенні лікарні. А тепер взялись за нас. Я переконаний, що такий чорний піар – це спосіб вижити нас з приміщення. А можливо сподіваються, що ми їм хабар принесемо, але я такого категорично не підтримую», - наголошує чоловік.

З його слів, представники підприємства дійсно співпрацюють з лікарями, однак ця співпраця обмежується виключно ознайомленням їх з послугами «Гемо Луцьк». Також він переконує – ніяких конвертів з грошима у його працівника не було, лишень рекламні буклети та бланки направлень.

«Наряд поліції, який приїхав на виклик, також підтвердив, що жодного криміналу тут немає, факт злочину є лише з боку головного лікаря, який без рішення суду, не маючи на те жодного права, затримав людину», - наголошує Роман Каліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно лікарі обласної дитячої лікарні направляють робти КТ у цей приватний кабінет. Коли ми відмовились, тому що хотіли зробити МРТ,то лікар дуже розізлилась і сказала самі домовляйтесь (це будо дуже негарно з її боку, якщо м'яко сказати). Тому думаю правильно робить головний лікар, а директору приватного підприємства не радив заробляти гроші на болі дітей і батьків.
Відповісти
Останні новини
Це помста колишнього працівника, - директор компанії про скандал у обласній дитячій лікарні
01 червень, 2017, 20:43