Українці можуть скаржитися на погані дороги онлайн

Українці можуть скаржитися на погані дороги онлайн
"Укравтодор" запустив електронний сервіс скарг "Дорога", де кожен охочий може поскаржитися на якість дорожнього покриття.

Інформацію про сервіс опублікували на сторіці громадського руху "Суспільне око" в мережі Facebook.

Після реєстрації скарги інформацію вноситимуть до електронної мапи автошляхів. Є навіть можливість прикріпити фото, аби працівники "Укравтодору" оцінили обсяг проблеми. За перший місяць роботи сайту надійшло 115 скарг. У топі - ями на дорозі, брудні дороги та відсутність розмітки.

Знайти сервіс "Дорога" можна ТУТ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз триває підпис петиції про ремонт дороги регіонального значення на ділянці Велика Писарівка – Богодухів. Нам настільки нестерпно, що за 20 днів ми змогли зібрати 3400 голосів. Це нічого, якщо врахувати, що треба зібрати 25 тисяч. АЛЕ… На території Великописарівського району Сумської області проживає всього 18 тисяч населення, фактично ми безсилі. ПРОСИМО, не залишайтеся байдужі, підпишіть https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/2482 А ще краще, відремонтуйте дорогу. За посиланням, що нижче, и можете побачити реальний стан https://www.facebook.com/doroga.bogoduhiv.vpisarivka/?__tn__=kCH-R&eid=ARAKlrUTlHOcVfCOg2P0lUzbqhIP6uNoI4Oulgl1Ojvhfl20siO8WwyrwXxYmixHqroAz9GqkXUUOrsg&hc_ref=ARQeemXbhQAQYfrF-WkerlDvwPJKGDZtG2fxNVwSyT7UsdzFw1RmbKcRZJCFqEz-etw
Відповісти