Банкіри подарували «Будинку дитини» медапарати для покращення здоров’я*

Банкіри подарували «Будинку дитини» медапарати для покращення здоров’я*
Символічно в День захисту дітей до особливої малечі з подарунком і фруктами завітав капітан команди міста Луцька «Форсаж», яка стала переможцем корпоративної спартакіади ПриватБанку.

Заступник директора ПриватБанку на Волині Василь Хиля привіз дітям спеціальні медапарати для фізіотерапевтичного кабінету.

«20 травня ми провели корпоративну спартакіаду Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку, в якій взяло участь чотири команди з Луцька, Рівного, Волинської та Рівненської областей. Цей захід у банку є хорошою багаторічною традицією, адже зміцнює корпоративний дух нашого колективу, працівники покращують власне здоров’я, заздалегідь готуючись до змагань.

Моя команда «Форсаж» є переможцем і головний приз - гроші разом із колегами-банкірами вирішили спрямувати на добру справу та купили в спеціалізований «Будинок дитини» апарати для фізіотерапевтичного кабінету. Вони дітям дуже необхідні, тож раді, що наша чудова ідея принесе велику користь», - розповідає заступник директора Північно-Західного РУ ПриватБанку Василь Хиля.



Зараз у «Будинку дитини» перебуває більше 30 малюків до чотирьох років, із них до року - одиннадцятеро. Далі цих маленьких вихованців забирають родини або їх усиновлюють чи беруть під опіку. Лише одна дитина після досягнення чотирічного віку перейшла до інтернату.



«90% малечі, яка перебувала в нашому «Центрі реабілітації дітей із ураженням центральної нервової системи», є проблеми з деформацією стоп, плоскостопість. В української нації генетична проблема - слабкість зв’язково-м’зевого апарату, дуже багато деформацій нижніх кінцівок. А ці апарати допоможуть укріплювати м’язи та поліпшувати кровопостачання нижніх кінцівок хворих діток від року до семирічного віку. На стопі багато рефлекторних центрів, іде стимуляція організму та поліпшується фізичний стан. Для наших пацієнтів хворих на ДЦП, аутизм, синдром Дауна нові медапарати - гарний подарунок. Для прикладу, при синдромі Дауна м’язи слабкі, тому є м’язева гіпотонія. А ці апарати корисні для реабілітації», - розповідає лікар-фізіотерапевт Оксана Міндюк.

Довідка. ПриватБанк уже близько 20 років усіляко підтримує найдавніший на Волині обласний спеціалізований будинок для дітей із ураженням центральної нервової системи та з порушенням психіки. Заклад функціонує понад 70 літ. У «Будинку дитини», який на утриманні держави, поступово завдяки багатьом спонсорам покращують умови для перебування та лікування малечі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Банкіри подарували «Будинку дитини» медапарати для покращення здоров’я*
02 червень, 2017, 16:01