З'явились подробиці стрілянини в чоловіка Аміни Окуєвої

З'явились подробиці стрілянини в чоловіка Аміни Окуєвої
Зловмисника, який намагався застрелити волонтерів АТО Адама Осмаєва та Аміну Окуєву напередодні на Подолі у Києві, упізнав один із українських політиків.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, - інформує ТСН.

"Агент російських спецслужб, зупинений вчора Аміною Окуєвою, був легалізований і легендований в Україні в лютому 2016 року, під ім'ям Дакара Олександра Венусовича. Один з відомих українських політиків уже впізнав кілера, як людину, яка рік тому виходила на нього під виглядом іноземного журналіста", - наголосив він.

За словами Геращенка, від весни 2016 року зловмисник намагався входити в довіру до низки українських політиків і журналістів, представляючись то французьким, то німецьким журналістом під різними іменами.

"Прошу всіх, хто зустрічався за останній рік із людиною, яка видавала себе за німецького / французького журналіста і зупинена вчора Аміною Окуєвою, негайно зв'язатися з поліцією Києва за телефоном 102 і допомогти слідству у встановленні всіх його зв'язків і намірів", - закликав радник глави МВС.

Нагадаємо, напередодні на столичному Подолі сталася стрілянина. Добровольці батальйону "Київ-2" Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачували в підготовці замаху на президента Володимира Путіна, та Аміна Окуєва приїхали на інтерв'ю з начебто французьким журналістом. При зустрічі він дістав пістолет і поцілив в Осмаєва.

Його дружина Аміна почала стріляти у відповідь із нагородної вогнепальної зброї та поранила нападника. За її словами, той виявився боягузом, і після вогню у відповідь одразу здався.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З'явились подробиці стрілянини в чоловіка Аміни Окуєвої
02 червень, 2017, 15:19