Призначили нового тренера «Динамо»

Призначили нового тренера «Динамо»
Новим наставником футбольного клубу «Динамо» призначили екс-гравця команди Олександра Хацкевича.

Про це повідомили в прес-службі клубу, – пише BBC Україна.

«Контракт із білоруським спеціалістом розрахований на два роки. До тренерського штабу Олександра Миколайовича ввійшли Максим Шацьких, Олег Лужний та тренер воротарів Михайло Михайлов», – йдеться у заяві.

31 травня з посади тренера клубу пішов Сергій Ребров.

Олександр Хацкевич народився 19 жовтня 1973 року у Мінську. Футбольну кар'єру розпочинав у мінському «Динамо», звідки у 1996 році перейшов до київського «Динамо». За «біло-синіх» грав до 2004 року, здобувши разом із «Динамо» багато трофеїв: сім разів ставав чемпіоном України та чотири рази - володарем Кубка України.

Потім деякий час виступав за китайський «Тяньцзинь Теда» та латвійську «Венту». Завершував кар'єру в рідному мінському «Динамо».

Тренерську кар'єру розпочав у 2007 році у якості граючого тренера «Динамо» (Мінськ). Далі очолював юнацьку збірну Білорусі U-18 та ФК «Вітебськ». З 1 лютого 2010 по квітень 2011 року працював асистентом головного тренера національної збірної України.

У грудні 2010 року очолив молодіжну команду київського «Динамо», влітку 2013 року – «Динамо-2». 4 грудня 2014 року був призначений головним тренером національної збірної Білорусі, яку очолював до 6 грудня 2016 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.