Перемогли закон і демократія, – політик про суд Вусенко

Перемогли закон і демократія, – політик про суд Вусенко
У Луцьку вчергове переміг закон і демократія, а не політичні махінації та узурпація влади, – переконаний очільник волинської «Солідарності» Роман Романюк.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

«Суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук частково задовольнила позов Юлії Вусенко до міськради, зокрема, постановила визнати не чинним рішення та скасувати рішення про усунення її з посади секретаря міськради. Поновити Вусенко мають з 16 березня та допустити негайне виконання постанови в частині поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради», – йдеться в його дописі.

«Під час останньої сесії представник ситуативної більшості у мерії Микита Рабан заявив, що «часи змінились». І тепер хочеться нагадати цю ж думку, адже дискутувати можна багато, однак в правовій державі повинне бути верховенство права, а не політиканство!» – додає Романюк.

«Намагаючись отримати владу, деякі представники не гребували нічим, натомість, безпідставно зводили наклеп на опонентів, користуючись послугами кишенькових ЗМІ. Проте, їх слова – це лише пустопорожні промови. Сьогодні ж суд розставив усі крапки над «і» та чітко вказав на те, що були порушення під час, так званого «переобрання» секретаря Луцькради, яке було нічим іншим, як захват влади, аби мати можливість хоч і тимчасово зайняти мерське крісло!

Ці люди, захищаючи власні інтереси та амбіції, а не інтереси людей, які їх обирали, свідомо пішли на порушення низки законів України!

Чи усвідомлюють вони, що після поновлення секретаря на посаді в місті може виникнути правова колізія?

Сподіваюсь рішення суду стане важливим уроком для «нової влади», яка досі вважає, що можна діяти, як у 90х, по-рейдерськи захоплюючи цікаві їй об’єкти!» – пише Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
районного суду? а в Філюка хата сьогодні горіла ,"совпадение не думаю"
Відповісти
Юля молодець! Гони в шию цього недоумка Поліщука!!!
Відповісти
Останні новини
Перемогли закон і демократія, – політик про суд Вусенко
02 червень, 2017, 18:29