Волинянка виборола «золото» на міжнародному турнірі у Туреччині

Волинянка виборола «золото» на міжнародному турнірі у Туреччині
Вихованка Нововолинської дитячо-юнацької спортивної школи Марія Сацюк на легкоатлетичних змаганнях у Туреччині виборола золоту нагороду.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Блискуче виступили цього року на чемпіонаті України і міжнародних змаганнях із легкої атлетики вихованці Нововолинської дитячо-юнацької спортивної школи Марія Сацюк, Анна Дорофеєва і Марко Бондарук. Вони вибороли срібні нагороди першості держави, а Марія Сацюк на турнірі в Туреччині здобула ще й «золото».

Юних спортсменів, їх батьків і тренера Віктора Короля урочисто привітали мер Нововолинська Віктор Сапожніков і президент обласної Федерації з легкої атлетики Володимир Рудюк.

«Мені дуже імпонує робота тренера Віктора Короля. Він уміє знайти талановиту молодь, підібрати хорошу команду. Дуже приємно, що Нововолинська ДЮСШ посіла четверте місце на чемпіонаті України», - каже Рудюк.

Випускниця нововолинської загальноосвітньої школи №1-колегіуму Марія Сацюк виросла у спортивній сім’ї. Розповідає:

«Мої батьки займалися спортом, але не професійно. Мама ходила на легку атлетику, тато займався футболом, а я бігала в класі швидше за всіх. І мені вчитель казав, щоб я пішла на легку атлетику. Я спочатку боялася, а потім так вийшло, що коли прийшла, то зрозуміла, що це – моє! Я була дуже рада, що почала займатися», - розповіла дівчина.

У тренера Віктора Короля за плечима – два десятки літ роботи у спортивній школі. Він побачив високі вольові якості дівчини.

«Це видно з її характеру – характер переможця. Це було видно одразу, як вона прийшла. Талант Марії треба розвивати. Вона хотіла – і у неї виходило. Через велику кількість змагань пройшла», – каже тренер.

Марко Бондарук спеціалізується на стрибках у висоту. Його особистий рекорд – 195 сантиметрів. Цього року хлопець закінчує Львівське училище фізичної культури.

Хороші перспективи також в Анни Дорофеєвої. Її досягнення, зізнається мама спортсменки Наталія, – це, насамперед, заслуга тренерів.

«Вони вклали свою працю, своєї старання. Навіть, розум. Допомогли їй обрати новий шлях і дійти до того, що ми зараз маємо», – переконана мама спортсменки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка виборола «золото» на міжнародному турнірі у Туреччині
03 червень, 2017, 12:29