«Відповідальний» бізнес у Луцьку: біля мийки створили аварійну ділянку

«Відповідальний» бізнес у Луцьку: біля мийки створили аварійну ділянку
Поблизу автомийки на вулиці Гордіюк у Луцьку замалювали частину дорожньої розмітки, створивши аварійно небезпечну ділянку.

Про це у Facebook написав старший інспектор відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління патрульної поліції у Луцьку Олександр Лісінський.

«Не встигла висохнути нова намальована розмітка на вулиці Гордіюк, як вже о 9 ранку троє невідомих людей швиденько замальовують чорною фарбою розмітку, відразу ж засипають піском (щоб не так видно було, що замалювали...) і біжать в сторону мийки», - пише патрульний.

«А все для чого? Щоб з мийки можна було повертати ліворуч! Оце я розумію турбота за клієнтами! А то ті дорожні служби понамальовують розмітки, ніде розвернутись...» - пояснив правоохоронець.

«Найгірше те, що перехрестя Гордіюк-Кравчука і так є аварійне, але головне ж турбота про клієнтів і плювати їм, що такими діями вони зробили ще одну аварійну ділянку... і плювати їм, що там зупинка громадського транспорту, плювати, що там немає оглядовості для водіїв...» - йдеться в його дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Відповідальний» бізнес у Луцьку: біля мийки створили аварійну ділянку
03 червень, 2017, 14:26