Як на Волині тренуються загони тероборони: відеозвіт

Як на Волині тренуються загони тероборони: відеозвіт
На території Маневиччини, в лісах тренувалися загони територіальної оборони.

Протягом трьох днів декілька десятків місцевих чоловіків здобували військові навики, - йдеться на сайті Громадського.Волинь.

Організацією таких навчань займається Волинський обласний військовий комісаріат, а інструкторами запросили учасників громадського формування «Буг».

ДИВИТИСЯ ФОТО З НАВЧАНЬ

Добровольців, котрі зголосились пройти навчання, протягом трьох днів навчали саперній справі, тактиці, основам поводження зі зброєю та медицині. Раніше чоловіки не мали досвіду у військовій справі, а у декого за плечима – лише строкова служба в армії. Навчатися приїхали переважно старші – від 30 до 55 років.

«На території Маневицького району проходили планові заняття з організаційним ядром загону оборони на добровільній безоплатній основі. Заняття проходили протягом трьох діб. На них військовозобов’ язані проходили підготовку з тактики, інженерно-саперної справи. Також проходили практичні навички з розвідувально-пошукових дій за сприяння громадського формування «Буг», – зазначив начальник відділу територіальної оборони Волинського обласного військового комісаріату Ігор Шепелєв.

«Хочемо, щоб ці підрозділи формувалися на території областей і були готові в певний момент зібратися і організувати оборону», – додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як на Волині тренуються загони тероборони: відеозвіт
04 червень, 2017, 00:32