Безвізовий режим не впливає на ситуацію: люди як жили «не дуже», так і живуть, - Ігор Гузь

Безвізовий режим не впливає на ситуацію: люди як жили «не дуже», так і живуть, - Ігор Гузь
Народний депутат Ігорь Гузь розповів про госпітальні округи, безвізовий режим та своє відношення до «інспекцій» президента та прем'єра.

Він упродовж години відповідав на запитання волинян у прямому ефірі телепрограми «Запитай у депутата» на ТРК «Аверс», - пише КОРДОН.

Люди перш за все цікавилися, чи нормально те, що Володимир Гройсман інспектував волинські дороги з повітря, а не проїхався автошляхами області.

На це Ігор Гузь відповів, що можливо часом і треба інспектувати з повітря, але краще було би проїхатися проблемними дорогами.

«Виходить так, що приїжджає Призидент, Прем’єр – давайте їх запросимо на проблемні питання: бурштин, «Ветсанзавод» у Ковелі, проблеми з автомобілями на іноземній реєстрації, щоб послухати, що думають люди»- зазначив нардеп.

Не оминули увагою і питання госпітальних округів.

«Володимиром Гунчиком пропонується три госпітальні округи – це ганебна позиція (Нововолинськ, Ковель, Луцьк). Ми пропонуємо збільшити кількість. Адже це додаткові штатні одиниці, додаткова апаратура», – наголосив народний обранець.

Гузь розповів, що за госпітальні округи все ж необхідно поборотися.

«Ми закликали: давайте поборемося. Бо це є лобіювання своєї області. Якщо навіть «виб’ємо» один додатковий округ – це вже плюс. Гунчик зайняв обмежену, як на мене, позицію виконавця: сказали з Києва три округи – значить три. Рішення не прийнято. Можливо, наступного тижня воно буде затверджене Кабміном», – резюмував Ігор Гузь.

Зачепили і тему безвізового режиму. Зокрема, чи не сприятиме він ще більшій трудовій міграції.

«Безвіз – це добре. Але я погоджуюся з тим, що їдучи у Європу на відпочинок, а не на заробітки треба мати гроші. Тому сам безвізовий режим не впливає на цю ситуацію: люди як жили «не дуже», так і живуть. Щодо трудової міграції, то сплеску великого не буде, бо хто хотів виїхати, то вже це зробив і візи їх не спиняли. Я завжди казав, що трудова міграція – не від доброго життя», – зазначив обранець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Безвізовий режим не впливає на ситуацію: люди як жили «не дуже», так і живуть, - Ігор Гузь
04 червень, 2017, 10:01