Комфортно почуваюся в якості вболівальника, - Monatik про «Євробачення»

Комфортно почуваюся в якості вболівальника, - Monatik про «Євробачення»
Луцький співак розповів, чи буде брати участь у національному відборі на «Євробачення-2018».

MONATIK феєрично відкрив перший півфінал «Євробачення-2017».  Його виступ на YouTube набрав більше переглядів, аніж минулорічний номер Джастіна Тімберлейка на музичному конкурсі, йдеться у «Світському  житті", - пише ТСН.

Втім, Дмитро не вважає, що переспівав артиста, але наголошує: варто прагнути до таких же висот як Джастін.

Виконавець не бачить себе на сцені «Євробачення» у ролі конкурсанта. Для нього, зізнається, більш звичною є позиція прихильника цієї першості.

«Для мене «Євробачення» - це конкурс, в якому дуже комфортно та класно почуваюся в якості вболівальника. Коли ми вболіваємо за своїх - це ніби найкращий матч по футболу, можна порівняти. Тому в себе на сцені «Євробачення» в ролі конкурсанта я не бачу. Це - не моя тарілка», - зізнається він.

Пісню «Кружит» артист вже переклад англійською, але тішиться з того, що його музика мовою оригіналу затребувана за кордоном.

«Розпочинаються гастролі MONATIK і в Німеччині, і буде тур в Америці, буде тур в Англії. В Ізраїлї підняла ми будемо виступати, і в Мілан їдемо виступати. Тому, в принципі, ми музику яку маємо не англійською мовою розвиваємо», - наголосив співак.

Виконавець полюбляє їздити столицею на самокаті. Зізнається: у звичній для себе шапці його впізнають та зупиняють для  автографу, але без цього головного убору пропускають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.