У центрі Луцька компанія поскандалила з поліцією

У центрі Луцька компанія поскандалила з поліцією
На переході, який веде від фонтанів до Центрального парку Луцька, люди поскандалили з поліцією.

Зі слів очевидців, компанія людей разом із дітьми переходила дорогу. В цей же час патрульна машина їхала на виклик з нібито увімкненими проблисковими маячками. Один з чоловіків перекрив дорогу поліцейським і показав нецензурний жест руками, – пише інтернет-видання Волинь 24.

Патрульні зупинилися, скрутили чоловіка, який заривався, посадили в машину та повезли до відділка. Дружина чоловіка в істериці, зі слів компанії батько злякався за дитину, тому і перекрив рух поліцейським.

Свідки кажуть, що від людей було чути алкоголем. Також зі слів свідків, патрульним вистачало місця, щоб об'їхати компанію.

Один чоловік з компанії почав зариватися до поліцейських, просити, щоб його друга відпустили. В результаті зав'язалася сутичка, нетвереза компанія вимагала відпустити чоловіка, який нібито показав «фак». На місці працює поліція.

Наразі йде допит свідків, поліцейські не коментують ситуацію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Патруль поліцій справді їхав з увімкненими проблисковими маячками і увімненою сиреною, а не нібито! Перехід покинули всі нормальні люди давши дорогу поліції тільки одне бидло побачивши, що їде поліція повернулось на проїждю частину. Ніякій диитині небезпека не загрожувала!А чоловік хотів повипиндрюватись показав непристойний жест чим принизив гіднітсь поліцейських. В Європі ніхтоб такого не вибаив. Це просто зневага як до працівників поліції, а і до держави загалом. Не вміюте пити - сидіть вдома! В яку Європу можна іти з такими ідіотами?

Відповісти
А як же виклик? Можливо когось там вбивали чи гвалтували, а вони просто стали розбиратись з п'яною компанією. Абсурд.
Відповісти
дати палой по дупі і хай іде далі сливку заливати
Відповісти
Поліція направлялась на виклик із увімкненими проблисковими та звуковию сиреною, нормальна людина б зрозуміла що потрібно зійти із дороги, але найшовся бик якому це не сподобалось щ, дайно я включу перця і покажу всім який я патріот. Повипендрююсь перед друзями,дружиною покажу приклад дитині хай бачать. Поліція вимушена звичайно була зупинитись, оскільки чудо перекрило автодорогу. Тобто один дибіл заблокував роботу поліцейських які направлялись на ДТП ( МОЖЛИАО ІЗ ПОТЕРПІЛИМИ) щей потім включав решалу. Бо воно все знає.... Це наша українська ментальність. Слава Украіні!
Відповісти
В нас неадикватні люди, навіщо кричати. Ніхто й не намагається з людей розібратись, просто кричить пяне бидло (принаймі, так стає зрозуміло з відео) Кожен хоче в Європу, але коли щось безпосередньо стосується його інтересів, наші люди стають справжніми "європейцями"
Відповісти
в америці і пристрелити можуть, якщо поліцейським заважав.
а п*яне бидло треба закривати на місяць + виправні роботи, нехай користь приносять, паразити.
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька компанія поскандалила з поліцією
05 червень, 2017, 00:18