Це неправильно, - депутат про нові правила для авто на іноземній реєстрації

Це неправильно, - депутат про нові правила для авто на іноземній реєстрації
В Україні власників автівок з єврономерами хочуть зобов'язати сплачувати за розмитнення два євро на день. Таку вартість за перебування в Україні з першого дня встановлювати неправильно, тож треба встановити єдині правила гри для всіх.

Про це йшлося у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" у п'ятницю, 2 червня, о 19:45 на телеканалі "Нова Волинь", - пише Конкурент.

Керівник територіальної організації партії "Солідарність" Блоку Петра Порошенка у Волинській області Роман Романюк зауважив, що найбільше забивають трафік при перетині кордону автомобілі з іноземними номерами.

"Їм треба перетинати кордон, і вони вимушені так їздити. Треба встановити єдині правила гри. Якщо їх встановити: згідний – грає, не згідний – не грає. Чи правильно два євро чи треба півтора чи три – дискусійне питання. Я не є фахівцем, щоб давати правову чи економічну оцінку. Або можливо впровадити інший формат експлуатації транспортних засобів", – наголосив він.

Як розповів депутат Волинської обласної ради Олексій Панасюк, уряд повинен встановити певний термін перебування, скажімо один місяць.

"В Європі, в'їжджаючи на авто з українською реєстрацію, ти можеш перебувати, здається, до півроку. Далі – або розмитнюєш, або платиш податки. Багато людей, які сьогодні придбали автомобілі на іноземній реєстрації, проти того. Два євро в день із першого дня – неправильно. Повинні дати якийсь термін: нехай не рік чи півроку, а місяць", – мовив депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на хитро..х такоє є закон!
Відповісти
А нічого, що поляк на Українських номерах до Польщі не заїде? Коли поляк на Україну їде на польській автівці - то він заїжджає не на пів року, а на рік...
Відповісти
Для того всього є Стамбульська конвенція, що ви вигадуєте велосипед?? За нею іноземець дійсно може на своєму авто вїзжати в іншу країну терміном до одного року.
А от ввезення резидентом у свою країну авто на іншій реєстрації не підпадає під стамбульську конвенцію, це заборонено.
Наші митники беруть 100-200 дол і закривають на це очі, от і весь бізнес.
Дайте поліції доступ до митних декларацій і право при виявленні порушника ставити авто на штрафмайданчик - проблема зникне сама собою.
Відповісти
Порох тільки прикривається що для народу все.А робить для своєї сраки. Давно в нормальних країнах за декілька сотень $ можна розмитнити. А тут з такими цінами х.й що купиш нормальне.
Відповісти
Останні новини
Це неправильно, - депутат про нові правила для авто на іноземній реєстрації
05 червень, 2017, 08:25