Волинські прокурори повернулися зі Сходу

Волинські прокурори повернулися зі Сходу
Прокурори Донеччини зустрічали гостей з прокуратури Волинської області, які привезли подарунки багатодітним сім’ям з прифронтових міст.

У четвер, 1 червня, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Донецьку область відвідали прокурори з прокуратури Волинської області: заступник прокурора області Ярослав Голинський, начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Сергій Самчук та речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич, - повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області

В цей святковий день вони привезли подарунки для багатодітних родин Донеччини, а саме - вихованців будинків сімейного типу.

Зустрічав колег із Західної України особисто прокурор Донецької області Євген Бондаренко. Разом вони побували в гостях у трьох сімей, в яких виховуються понад 20 дітей. Усі родини проживають у смт. Новотроїцьке, що у Волноваському районі Донецької області, біля самої лінії фронту, і всі мають статус будинків сімейного типу. Також зі святом Волинські прокурори привітали співробітницю Волноваської місцевої прокуратури, яка виховує п’ятьох дітей.

Серед подарунків – телевізори, ноутбуки, мультиварки і пральні машини, солодощі та цікаві книги для малечі.

«Подарунки для кожної родини ми обирали індивідуально, - розповідає заступник прокурора Волинської області Ярослав Голинський, - враховуючи нагальні потреби сімей. Ми дуже раді, що можемо чимось допомогти цим дітям і, сподіваємось, що така акція стане для нас традиційною, адже Волноваха та Луцьк – міста побратими».

«Сьогодні ми раді вітати наших колег із Західної України на нашій Донецькій землі, - підкреслив під час зустрічі Євген Бондаренко, - Схід і Захід разом, так завжди було і буде. Щиро дякуємо за турботу і небайдужість до дітей, які виховуються у багатодітних родинах. Лише здорові та щасливі діти - запорука сильної, незалежної та квітучої держави».

Після зустрічей із багатодітними родинами прокурори відвідали пам’ятний знак військовим 51-ї Волинської бригади, які загинули під Волновахою у 2014 році, а також побували у м. Красногорівці, яка напередодні постраждала від обстрілів бойовиків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські прокурори повернулися зі Сходу
05 червень, 2017, 12:52