Молодята, транспаранти, усмішки: Луцьком пройшов «парад щасливих родин»

Молодята, транспаранти, усмішки: Луцьком пройшов «парад щасливих родин»
У Луцьку відбулась урочиста хода під назвою «Є родина - є країна».

Декілька сотень людей 5 червня з банерами та закликами пройшлися центральними вулицями міста, аби пропагувати сімейні цінності.

Відбулося дійство в понеділок, 5 червня, в рамках фестивалю «На зустріч реформації». Організатор - оргкомітет з відзначення 500-річчя реформації на Волині.

Стартувала хода від Київського майдану. Лучани вийшли на вулицю разом із своїми сім’ями та дітьми. У супроводі оркестру вони пройшлись проспектом Волі із закликами «Міцна сім’я - міцна держава», «Є родина - є країна», «Тато, мама, я - запланована Богом сім’я».

«Родзинкою» ходи стали молодята, що їхали каретою на початку колони.

Організатор фестивалю «На зустріч реформації» Павло Миронюк розповів, що таким чином вони намагаються пропагувати сімейні цінності та розповісти, наскільки важливою є сім’я.

«Ходу почали від Київського майдану і прийшли аж на Театральну площу. Наша хода пропагувала сімейні цінності. Люди, які брали в ній участь, вигукували гасла «Міцна сім’я - міцна держава», «Є родина - є країна», «Тато, мама, я - запланована Богом сім’я». Був духовний оркестр, який супроводжував колону. Також їхала попереду карета, в якій сиділи молодята. Одним словом - це була презентація важливості та цінності сім’ї», - зазначив Павло Миронюк.

Люди, котрі взяли участь в ході розповіли, що таким чином пропагують сімейні цінності.

«В першу чергу, таким чином я хотіла показати те, що в країні нашій є сімейні цінності. Саме вони є запорукою міцної держави. Також, я надіюсь, що багато інших людей побачили нас і почули наші заклики», - розповіла учасниця ходи Яна.

«Я вийшов сьогодні з іншими людьми на вулицю, щоб закликати людей створювати сім’ї. Щоб було більше сімей, більше дітей, і щоб не було розлучень. Сюди я прийшов зі своєю сім’єю», - зазначив учасник ходи Віталій.

На Театральній площі людей чекала сцена, де виступатимуть музичні гурти, різні тематичні локації та конкурси.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодята, транспаранти, усмішки: Луцьком пройшов «парад щасливих родин»
05 червень, 2017, 19:42